«Η Μπάρτσα έχει καταθέσει πρόταση 5,6 εκατ. στον Καλάθη, βασικός αντίπαλος ο Ολυμπιακός»

«Η Μπάρτσα έχει καταθέσει πρόταση 5,6 εκατ. στον Καλάθη, βασικός αντίπαλος ο Ολυμπιακός»

Σύμφωνα με καταλανικό Μέσο, το ενδιαφέρον της Μπάρτσελόνα έχει επισημοποιηθεί για τον αρχηγό του Παναθηναϊκού, ο οποίος δύσκολα θα παραμείνει κάτοικος ΟΑΚΑ, με τους Ερυθρόλευκους να καραδοκούν.

Ηταν λογικο και αναμενόμενο μετά την λήξη της Ευρωλίγκας, οι ομάδες να πάρουν… φωτιά σχετικά με τον προγραμματισμό τους για την επόμενή τους μέρα. Και ο Νικ Καλάθης είναι ένας από τους παίκτες που εάν αποκτήσει την ελευθέρας του αποτελεί ένα από τα πιο καυτά ονόματα της διοργάνωσης.

Σύμφωνα με την καταλανική Mundo Deportivo, η Μπαρτσελόνα δεν πρόκειται να αφήσει αυτήν την ευκαιρία να πάει χαμένη. Κατέθεσε λοιπόν προσφορά στον Έλληνα γκαρντ του Τριφυλλιού ύψους 5,6 εκατομμυρίων δολαρίων για τρία χρόνια! Όπως τονίζει το δημοσίευμα, ο Καλάθης είναι ο διακαής πόθος της ομάδας της Βαρκελώνης μετά το διαζύγιο με τον Μάλκολμ Ντιλέινι, ο οποίος δεν τα βρήκε με την διοίκηση των Καταλανών.

Ταυτόχρονα αναφέρεται στο κείμενο ότι οι Πράσινοι έχουν ήδη προσεγγίσει την μεριά του παίκτη για να υπάρξει μείωση αποδοχών, την οποία όμως δεν την δέχεται ο αρχηγός του Τριφυλλιού λόγω των οφειλών που ήδη υπάρχουν προς το προσωπό του. Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να μείνει και ελεύθερος, καθώς δεν έχει άλλες υποχρεώσεις για φέτος με τον Παναθηναϊκό και η σεζόν της Ευρωλίγκας ολοκληρώθηκε.

Το εν λόγω δημοσίευμα πάντως κάνει αναφορά και σε μία ακόμα ομάδα που τον θέλει στις τάξεις της, τον Ολυμπιακό. Σύμφωνα με την Mundo: «ο βασικός ανταγωνιστής του καταλανικού συλλόγου για τις υπηρεσίες του Καλάθη είναι ο Ολυμπιακός, ο οποίος φέτος έχει βελτιώσει τις οικονομικές του δυνατότητες και μπορεί επίσης να προσφέρει στον παίκτη τη δυνατότητα να συνεχίσει να ζει στην Ελλάδα» για να καταλήξει πως βρίσκεται και στα υπόψιν των Ζενίτ, ΤΣΣΚΑ, Ρεάλ και Εφές, οι οποίες τον έχουν στην ατζέντα τους, όμως τα πάντα εξαρτώνται από τις αποχωρήσεις των βασικών τους αθλητών, πλην της ομάδας της Αγίας Πετρούπολης που δεν μπορεί να του εξασφαλίσει ανταγωνιστικότητα στην Ευρωλίγκα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ