Γιαννακόπουλος για Μπερτομέου: «Ώστε δεν υπάρχει καλύτερο σενάριο από το να μας γ… οι μαφιόζοι»

Γιαννακόπουλος για Μπερτομέου: «Ώστε δεν υπάρχει καλύτερο σενάριο από το να μας γ… οι μαφιόζοι»

Απάντηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στα λεγόμενα του Τζόρντι Μπερτομέου σχετικά με τον Παναθηναϊκό.

Η κόντρα μεταξύ Δημήτρη Γιαννακόπουλου και Τζόρντι Μπερτομέου… επιστρέφει πιο έντονη από ποτέ. Και οι δύο άνδρες μοιάζουν να πηγαίνουν και πάλι σε έναν… πόλεμο που θυμίζει εκείνον του 2018.

Ο εκτελεστικός διευθυντής της Euroleague με δηλώσεις του μίλησε για τον Παναθηναϊκό, λέγοντας πως έχει ξανά ακούσει τις… απειλές περί αποχώρησής του, πως ο Παναθηναϊκός δε θα βρει καλύτερα από την Ευρωλίγκα, ενώ δεν έδειξε να αγχώνεται, λέγοντας πως υπάρχουν ομάδες για να αντικαταστήσουν τους πράσινους.

Δηλώσεις που δεν έμειναν αναπάντητες από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, ο οποίος πέρασε στην αντεπίθεση και έκανε επίθεση στον Μπερτομέου και στην Euroleague, κάνοντας λόγο για μαφιόζους, δικτατορικές μεθόδους και άφησε ξανά ανοιχτό το ενδεχόμενο αποχώρησης του Παναθηναϊκού.

Συγκεκριμένα, μέσω social media, ο Γιαννακόπουλος είπε:

«Πώς είναι δυνατόν για μια λίγκα 20 ετών με όλα τα «μεγάλα» κλαμπ να μην είναι σε θέση να ανταγωνιστεί οικονομικά μια νεογέννητη λίγκα που δεν έχει ακόμα «μεγάλα» ονόματα;

Επομένως δεν υπάρχει καλύτερο σενάριο από το να μας γ…ε οι μαφιόζοι κάθε εβδομάδα… να αντιμετωπιζόμαστε με ασέβια σε όλες τις πτυχές και στις δηλώσεις… να εκβιάζονται και να συμμορφώνονται με δικτατορικές αποφάσεις… οικονομικές υποχρεώσεις δεν πληρώνονται εγκαίρως και ούτε καν είπε τι θα συμβεί στο (άμεσο) μέλλον με τις πληρωμές;

Επειδή είμαστε αυτοί που προσφέρουν τα μεγαλύτερα έσοδα, επιτρέψτε μου να διαφωνήσω».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ