Χάνγκα: «Ελοχεύει κινδύνους για τραυματισμούς η επιστροφή στα παρκέ»

Χάνγκα: «Ελοχεύει κινδύνους για τραυματισμούς η επιστροφή στα παρκέ»

Ο φόργουορντ της Μπαρτσελόνα υποστήριξε ότι είναι επικίνδυνο για τους αθλητές να αγωνιστούν μετά από τέτοια αποχή λόγω του κορωνοϊού.

Στον κίνδυνο που ελλοχεύει να προκύψουν σοβαροί τραυματισμοί, στάθηκε ο Άνταμ Χάνγκα, ενόψει της επανεκκίνησης της ACB, η οποία ευελπιστεί να τελειώσει την εφετινή σεζόν σε τουρνουά δύο εβδoμάδων.

«Από τη στιγμή που το πρωτάθλημα θα συνεχιστεί, θα παίξουμε στο όριο, θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε και θα το κάνουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Έχω αρκετές αμφιβολίες και νομίζω πως δεν είμαι ο μόνος, αρκετοί παίκτες έχουν τις ίδιες. Ο κίνδυνος για τραυματισμούς είναι μεγάλος. Δεν είναι μια ιδανική κατάσταση για να αγωνιστείς. Σε τέτοιες περιστάσεις, καμιά φορά νοιαζόμαστε περισσότερο για τα ιατρικά πρωτόκολλα παρά για το μπάσκετ. Θα προσπαθήσουμε, αλλά είναι ξεκάθαρο πως αυτές οι δύο εβδομάδες δράσης θα είναι πολύ δύσκολες σωματικά» είπε ο γκαρντ/φόργουορντ της Μπαρτσελόνα, προσθέτοντας:

«Είναι κρίμα που η Euroleague δεν θα ολοκληρωθεί, αλλά δεν μπορούμε να παραπονεθούμε. Υπάρχουν πολύ πιο σημαντικά πράγματα. Είδαμε πόσοι άνθρωποι πέθαναν στην Ισπανία και σε όλο τον κόσμο από την ασθένεια. Το να κατακτήσω την Euroleague είναι το όνειρό μου και αυτό είναι το πλάνο της ομάδας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ