Το πιο σημαντικό οικογενειακό διπλό της Ρεάλ Μαδρίτης

Το πιο σημαντικό οικογενειακό διπλό της Ρεάλ Μαδρίτης

Στη… μετά κορωνοϊό εποχή, οι παίκτες της Ρεάλ έπαιξαν για πρώτη φορά πέντε εναντίον πέντε στη σημερινή ιδιαίτερη προπόνηση.

Κανένα οικογενειακό διπλό δεν έχει αξία. Ή μήπως όχι; Το σημερινό ήταν ίσως το σημαντικότερο για τη Ρεάλ, καθώς οι παίκτες της έπαιξαν για πρώτη φορά πέντε εναντίον πέντε, από τότε που γύρισαν στο γήπεδο, στη μετά κορωνοϊό εποχή. Και μπορεί να μην σηματοδοτεί κάτι, έχει όμως ιδιαίτερη αξία, καθώς είναι άλλο ένα καθοριστικό βήμα για την επιστροφή στην κανονικότητα.

Οι Μαδριλένοι συμπλήρωσαν δύο εβδομάδες εκγύμνασης, δίχως να επιτρέπεται η επαφή ανάμεσά τους. Ήταν το διάστημα, που είχε ορίσει η αρμόδια υγειονομική επιτροπή, ώστε να φανεί αν υπήρχε κάποιο ανεπιθύμητο κρούσμα. Από τη στιγμή που όλα ήταν καλά, ο Πάμπλο Λάσο… άναψε το «πράσινο φως», για το πρώτο «πέντε εναντίον πέντε» με μπάλα.

Όπως αντιλαμβάνεστε και για τους παίκτες ήταν λυτρωτική η σημερινή προπόνηση, καθώς είχαν καιρό να βρεθούν σ’ αυτή τη θέση κι όλοι γνωρίζουν πόσο σημαντικό είναι να επιστρέψουν σε κανονικούς ρυθμούς. Και ποιος δεν το θέλει, δηλαδή; Οι Μαδριλένοι προετοιμάζονται για την επανέναρξη του πρωταθλήματος, καθώς οι Ισπανοί έχουν αποφασίσει να μην βάλουν… παύλα στη σεζόν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ