Οριόλα: «Ομάδες της Liga Endesa δεν έχουν λάβει τα απαραίτητα μέτρα για τον κορωνοϊό»

Οριόλα: «Ομάδες της Liga Endesa δεν έχουν λάβει τα απαραίτητα μέτρα για τον κορωνοϊό»

Ο Ισπανός φόργουορντ υποστήριξε ότι η Μπαρτσελόνα έχει μεριμνήσει για την ασφάλεια των παικτών της, σε αντίθεση με πολλές από τις ομάδες του ισπανικού πρωταθλήματος.

Στην Ισπανία μετρούν αντίστροφα για την επιστροφή τους στην αγωνιστική δράση, με τον Πιέρ Οριόλα πάντως να στέκεται στην… ανασφάλεια που υπάρχει σε πολλές από τις ομάδες της λίγκας.

Ο Ισπανός φόργουορντ της Μπαρτσελόνα υποστήριξε ότι η ομάδα του έλαβε όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας για τον κορονοϊό, κάτι, όμως, που δεν συνέβη σε όλες τις ομάδες.

«Τα πράγματα θα έπρεπε να ήταν διαφορετικά από την αρχή. Στην Μπαρτσελόνα έχουμε λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα και απ’ όσο καταλαβαίνω δεν ισχύει το ίδιο σε όλες τις άλλες ομάδες. Αυτό είναι το πρώτο λάθος, για το οποίο είχαμε δεσμευτεί ως ένωση», τόνισε   στον ραδιοφωνικό σταθμό RAC1, ενώ στην συνέχεια αναφέρθηκε στον Κέβιν Πάγνκος, λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Είδα τον Κέβιν Πάνγκος. Είναι πολύ συγκεντρωμένος, πρόθυμος να συνεισφέρει ακόμα και μετά από έναν τόσο σοβαρό τραυματισμό. Τον είδα να έχει αυτοπεποίθηση. Ίσως το γεγονός ότι όλοι προέρχονται από αποχή δύο μηνών να τον διευκολύνει να επιστρέψει».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ