Στο ραντάρ της Μακάμπι ο Λορένζο Μπράουν

Στο ραντάρ της Μακάμπι ο Λορένζο Μπράουν

Ο Αμερικανός γκαρντ του Ερυθρού Αστέρα, για τον οποίο ενδιαφέρεται και ο Παναθηναϊκός, αρέσει πολύ στην ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου.

Η αγορά στην Ευρωλίγκα είναι τέτοια που οι καλοί παίκτες δεν μένουν για καιρό free agent. Ένας από αυτούς είναι και ο Λορένζο Μπράουν. Ο Αμερικανός πλέι μέικερ είναι από τους παίκτες που ξεχώρισαν για τον Ερυθρό Αστέρα και μετά την ολοκλήρωση της σεζόν είναι ελεύθερος να ψάξει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Παρότι λοιπόν ήταν από τους παίκτες που ο Παναθηναϊκός έχει βολιδοσκοπήσει, όσο δεν τον… κλείνει, τόσο θα είναι ένας ελκυστικός στόχος για τις υπόλοιπες ομάδες.

Σαν την Μακάμπι Τελ Αβίβ. Οι Ισραηλινοί διέκοψαν την συνεργασία τους με τον Νέιτ Ουόλτερς, καθώς ο Αμερικανός γκαρντ ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμούς και ο Γιάννης Σφαιρόπουλος θεώρησε ότι δεν έπρεπε να συνεχίσει στην ομάδα του.

Σύμφωνα λοιπόν με το ισραηλινό «Sport5» η Μακάμπι στρέφει το ενδιαφέρον της στον Λορέντζο Μπράουν.

Ο Αμερικανός γκαρντ αρέσει πολύ στον Έλληνα τεχνικό και όπως τονίζουν στο Ισραήλ, σε περίπτωση που ο Παναθηναϊκός μπει σε κάποιου είδους πλειστηριασμό για τον Μπράουν, θα είναι πολύ δύσκολο να καταφέρει να επιβληθεί της ομάδας του λαού.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ