Στάζει μέλι ο Ντέιβιντ Μπλατ για τον Νίκολα Μιλουτίνοφ

Στάζει μέλι ο Ντέιβιντ Μπλατ για τον Νίκολα Μιλουτίνοφ

Ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού Ντέιβιντ Μπλατ, αποθέωσε τον πρώην παίκτη του, ορίζοντάς τον ως «καλύτερο σέντερ στην Ευρώπη».

Δεν περιμέναμε τη σημερινή δήλωσή του για να αντιληφθούμε ότι ο Ντέιβιντ Μπλατ είναι κύριος με «Κ» κεφαλαίο, ούτε ήταν απαραίτητο για να γνωρίζουμε πόσο πίστευε (και πιστεύει) στον Σέρβο σέντερ. Ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Νίκολα Μιλουτίνοφ, αναλύοντας τη μεταγραφή του στην ΤΣΣΚΑ.

«Είναι εξαιρετική μεταγραφή για την ΤΣΣΚΑ. Κατά τη γνώμη μου, ο Μιλουτίνοφ είναι ο καλύτερος σέντερ της Ευρώπης, καθώς ξέρει πολύ καλά τη θέση. Μάλιστα, είναι ακόμη νέος και μόλις έχει ξεκινήσει το ταξίδι του. Αυτή τη στιγμή, ο Νίκολα είναι πάρα πολύ καλός, ενώ έχει την προοπτική να γίνει ακόμη καλύτερος. Από την άλλη, είναι εξαιρετικός χαρακτήρας και πολύ καλός συμπαίκτης» είπε ο κ. Μπλατ.

Ο «Μίλου» αποτελεί το μεγάλο στοίχημα για την ΤΣΣΚΑ, που γίνεται ακόμα μεγαλύτερο, από τη στιγμή που έφυγε ο Κάιλ Χάινς, όμως είναι δεδομένη η αξία του, έχει δείξει πως κάθε χρόνο γίνεται καλύτερος κι ενδεχομένως η Μόσχα να είναι ο τελευταίος σταθμός μετεπιβίβασης πριν βρεθεί στο ΝΒΑ. Όπως και να ‘χει, όμως, εδώ και τουλάχιστον δύο χρόνια λογίζεται ως ένας εκ των σπουδαιότερων ψηλών της «γηραιάς» ηπείρου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ