Ο Σπανούλης είναι και πάλι εδώ: Προπονήθηκε και ετοιμάζεται…

Ο Σπανούλης είναι και πάλι εδώ: Προπονήθηκε και ετοιμάζεται…

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού πάτησε και πάλι παρκέ! Μετά από τον σοβαρό τραυματισμό του ο Βασίλης Σπανούλης πραγματοποίησε ατομικό πρόγραμμα και μετράει αντίστροφα για την επιστροφή του.

Είναι γνωστό σε όλους ότι είναι ένας αθλητής που δεν τα παρατάει ποτέ. Όποια δυσκολία και αν του προκύψει, ο Βασίλης Σπανούλης αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για κάθε αθλητή μπάσκετ, σχετικά με την προσήλωσή του και την αυταπάρνηση που δείχνει.

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού, στο παιχνίδι με την Ζαλγκίρις στο Κάουνας, είδε την τύχη να του γυρνάει την πλάτη. Τραυματίστηκε και στις αρχές του Φλεβάρη υποβλήθηκε σε επέμβαση αποκατάστασης τραυματισμού δεξιάς ποδοκνημικής. Πιστεύατε ότι αυτό θα ήταν εμπόδιο για τον ίδιο; Κάνετε τεράστιο λάθος.

Τέσσερις μήνες μετά και αφού ακολούθησε κατα γράμμα το πρόγραμμα των γιατρών της ομάδας του Πειραιά, ο Βασίλης Σπανούλης πάτησε και πάλι παρκέ. Ο κορυφαίος παίκτης της Ευρωλίγκας επέστρεψε στην καθημερινότητά του και μετά από καιρό ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης.

Οπως και είναι αναμενόμενο αυτό σκορπάει τεράστια αισιοδοξία για την αποθεραπεία του και για την πιθανότητα να είναι 100% έτοιμος στην προετοιμασία της ομάδας του το καλοκαίρι.

Υπενθυμίζουμε ότι τελειώνει το συμβόλαιο του το καλοκαίρι όμως ο πρώτος σκόρερ, πρώτος σε ασίστ αλλά και ράνκινγκ στην Ευρωλίγκα αναμένεται να είναι για έναν ακόμα χρόνο στη ομάδα του Πειραιά, καθώς θα παραμείνει στον Ολυμπιακό και για την επόμενη σεζόν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ