Αυτός είναι ο Τζόρνταν Μόργκαν που θέλει ο Παναθηναϊκός (vid)

Αυτός είναι ο Τζόρνταν Μόργκαν που θέλει ο Παναθηναϊκός (vid)

Οι Πράσινοι εξετάζουν την περίπτωση του Αμερικανού σέντερ, ο οποίος  μας… συστήθηκε όταν και αγωνίστηκε στην Κύμη την σεζόν 2016/2017 και φέτος αγωνίστηκε στην Τουρκία και την Καρσίγιακα.

Την σεζόν 2016/17 είχε εντυπωσιάσει με την παρουσία του στην Κύμη. Όταν όμως έμπλεξε σε έναν… καυγά έξω από ένα μαγαζί σε γνωστή περιοχή της Αθήνας, έσπασε το χέρι του και το αποτέλεσμα ήταν η ομάδα της Εύβοιας να τον αφήσει ελεύθερο.

Ο λόγος για τον Τζόρνταν Μόργκαν, ο οποίος εκείνο το διάστημα ήταν η αποκάλυψη του Γιάννη Καστρίτη στην Basket League. Γιατι όμως αναφερόμαστε στον Αμερικανό σέντερ;

Ο Παναθηναϊκός, βρίσκεται σε μία αβεβαιότητα σχετικά με το πώς θα κινηθεί την επόμενη σεζόν, ο Γιώργος Βόβορας κοιτάει φτηνές λύσεις και ο Αμερικανός σέντερ είναι μία από αυτές. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Eurohoops  ο Μόργκαν αρέσει πολύ στους Πράσινους και είναι μία τέλεια λύση για τον αθλητικό ψηλό που ψάχνει το Τριφύλλι, για να ολοκληρωθεί η τριάδα των ψηλών μαζί με τον Παπαγιάννη και τον Βουγιούκα.

Ο 28χρονος ύψους 2.03μ. Αμερικανός σέντερ φέτος αγωνίστηκε την χρονιά που πέρασε στην Τουρκία και την Καρσίγιακα, έχοντας  εξαιρετική σεζόν με την πρωτοπόρο σε μία ομάδα που έκλεισε την σεζόν στην γειτονική χώρα δίπλα στην Εφές.  Ο Μόργκαν είχε 12,4 πόντους, 7,5 ριμπάουντ στην τουρκική λίγκα δείγμα των ικανοτήτων του.

Στο παρκέ απέδειξε ότι έχει αφήσει τα προβλήματα στο παρελθόν, ενώ παράλληλα εκτός από την Κύμη αγωνίστηκε και σε Ρόμα, Ναντ, Παρί Λεβαλουά, τη θυγατρική των Καβαλίερς στην G-League, την Ολίμπια Λιουμπλιάνας, και την Μπάνβιτ.

Πρόκειται για έναν παίκτη με καλή αίσθηση του πικ εν ρολ παιχνιδιού, είναι δεινός ριμπάουντερ αλλά και μπλοκέρ που έλειψε υπερβολικά στον Παναθηναϊκό στην φετινή σεζόν.

Αποτελεί μία… φτηνή λύση, όμως με ποιοτικά χαρακτηριστικά, που το σύγχρονο μπάσκετ αλλά και ο Βόβορας θέλουν αυτήν την χρονική περίοδο.

Δείτε βίντεο από την παρουσία του στην Καρσίγιακα

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ