Μπαρτζώκας: «Θέλουμε να παραμείνει ο Βεζένκοφ στον Ολυμπιακό»

Μπαρτζώκας: «Θέλουμε να παραμείνει ο Βεζένκοφ στον Ολυμπιακό»

Ο προπονητής των Ερυθρόλευκων, μιλώντας σε Μέσο της Βουλγαρίας τόνισε ότι θέλει την παραμονή του 24χρονου φόργουορντ στον Πειραιά.

Ο Ολυμπιακός έχει ως στόχο να επενδύσει επάνω στον Σάσα Βεζένκοφ. Οι Ερυθρόλευκοι θέλουν την παραμονή του Βούλγαρου φόργουορντ στον Πειραιά, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να αναφέρεται σε αυτόν, μιλώντας σε Μέσο της πατρίδας του.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού έπλεξε το εγκώμιο του 24χρονου φόργουορντ και υποστήριξε ότι θέλουν οι Πειραιώτες θέλουν να τον κρατήσουν.

«Ο Σάσα είναι πλέον 24 ετών. Είναι πιο ώριμος πια. Όπως ξέρετε, δουλεύει πολύ σκληρά και αυτό μπορείς να το διαπιστώσεις κάθε μέρα που τον βλέπεις στο γήπεδο, όπου γίνεται καλύτερος. Είναι χαρά μου που συνεργάζομαι μαζί του, μετά τη δύσκολη σεζόν που είχαμε μαζί στην Μπαρτσελόνα (σ.σ. τη σεζόν 2016/17). Τότε, η ομάδα είχε πολλούς τραυματισμούς, ήμασταν άτυχοι και δεν ήμασταν αρκετά καλοί», δήλωσε αρχικά ο Γιώργος Μπαρτζώκας στο «Max Sport», για να προσθέσει: «Ο Βεζένκοβ βελτιώνεται κάθε χρόνο. Είναι ένας μοντέρνος φόργουορντ, ο οποίος μπορεί να σκοράρει τόσο έξω από τα 6,75μ., όσο και κοντά στο καλάθι. Ξέρει πως να παλεύει. Δουλεύει για να ελαττώσει τις αδυναμίες του και αυτό είναι πολύ θετικό για εκείνον. Είναι εξαιρετικός από την περιφέρεια, ενώ δουλεύει πολύ για να φτιάξει τη φυσική του κατάσταση και να γίνει ακόμη πιο δυνατός, ώστε να γίνει ένας απαραίτητος παίκτης για την Ευρωλίγκα. Είμαι πολύ χαρούμενος που συνεργάζομαι ξανά μαζί του».

Σε ερώτηση για το αν ο Βούλγαρος φόργουορντ θα παραμείνει στην ομάδα του Πειραιά: «Ελπίζω να γίνει αυτό και να μείνει. Θέλουμε να του ανανεώσουμε το συμβόλαιο, αλλά αυτό θα εξαρτηθεί από τις διαπραγματεύσεις με τον μάνατζέρ του. Θα μιλήσομε γι’ αυτό και θα το ξεκαθαρίσουμε σύντομα».

Για το αν μπορεί να συνυπάρξει στο παρκέ με τον Γιώργο Πρίντεζη: «Υπάρχει δυνατότητα να μοιραστούν τα λεπτά. Μπορούν να παίξουν μαζί, καθώς είναι ψηλά φόργουορντ που δεν παίζουν στη θέση του σέντερ. Αλλά, ο Σάσα μπορεί να παίξει και ως σμολ φόργουορντ, οπότε αυτό μας δίνει τη δυνατότητα να τους χρησιμοποιήσουμε και τους δύο μαζί».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ