Ο Ολυμπιακός θέλει να στηρίξει τον Βεζένκοφ

Ο Ολυμπιακός θέλει να στηρίξει τον Βεζένκοφ

Οι Ερυθρόλευκοι βλέπουν τον Βούλγαρο φόργουορντ ως έναν αθλητή που θα μπορέσει από την μεριά του να προσφέρει λύσεις στην ομάδα του Πειραιά. Αναμένεται συνάντησή του για να συζητήσει για το επόμενο συμβόλαιό του.

Ο Ολυμπιακός σιγά σιγά έχει βάλει μπροστά τον προγραμματισμό του για την επόμενή του μέρα. Οι Ερυθρόλευκοι έχουν ανοιχτές υποθέσεις καθώς εκτός από το κομμάτι τον αποκτήσεων και των αποχωρήσεων, υπάρχει και αυτο των ανανεώσεων. Και αν οι Βασίλης Σπανούλης και Γιώργος Πρίντεζης θεωρούνται υποθέσεις σίγουρες και εύκολες, και ας μην έχει υπάρξει κάποια συζήτηση, υπάρχει μία ακόμα που έχει ζουμί.

Ο λόγος όπως καταλαβαίνετε για τον Σάσα Βεζένκοφ. Ο Βούλγαρος φόργουορντ είναι από τους παίκτες που δεν σταμάτησαν φέτος να προσπαθούν. Ακόμα και όταν είδε τους προπονητές του να του γυρνούν την πλάτη, αυτός ήταν στο ΣΕΦ, δούλευε καθημερινά, έδινε ότι μπορούσε στην προπόνηση και πάλευε για τα αγωνιστικά λεπτά που του αντιστοιχούσαν. Εάν κάποιος είναι…. αδικημένος για την μη συμμετοχή της ομάδας στην Α1 από το ρόστερ του Ολυμπιακού, τότε είναι σίγουρα αυτός γιατί στην Basket League θα έβρισκε χρήσιμα αγωνιστικά λεπτά.

Όλα αυτά όμως ανήκουν στο παρελθόν. Από την στιγμή που δεν υπάρχουν άλλες αγωνιστικές υποχρεώσεις, ο Σάσα είναι ελεύθερος να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του αν και προτεραιότητά του είναι να παραμείνει στο Ολυμπιακό.

Οπως και αυτή είναι η σκέψη του Γιώργου Μπαρτζώκα. Οι Ερυθρόλευκοι επιθυμούν να στηρίξουν το πρότζεκτ που λέγεται Σάσα Βεζένκοφ. Είναι από τους παίκτες που ουσιαστικά έβαλαν… πλάτη όλο αυτό το διάστημα. Βγήκε μπροστά όταν τον χρειάστηκε ο Ολυμπιακός και αποτελεί έναν αθλητή που οι Πειραιώτες τον θεωρούν δικό τους παιδί. Ένα παίκτη του ελληνικού κορμού, τον οποίο ο Μπαρτζώκας συχνά μνημονεύει, λέγοντας πως είναι αναγκαίος να υπάρχει σε αυτήν την ομάδα.

Αυτό που βγαίνει αυτή την περίοδο είναι το μοναδικό που ενδιαφέρει τον διεθνή Βούλγαρο φόργουορντ είναι ρόλος που μπορεί να έχει στους Ερυθρόλευκους. Είναι σε κατάλληλη ευκαιρία να κουβαλήσει βάρος επάνω του, έχει βελτιωθεί σε τομείς του παιχνιδιού του που δεν ήταν καλός και αυτό το έχουν προσέξει και με το παραπάνω στον Πειραιά.

Για αυτό δεν επιθυμούν να του φράξουν τον δρόμο. Τον πιστεύουν και σκοπός είναι να τον στηρίξουν. Το επόμενο χρονικό διάστημα θα πραγματοποιηθεί ραντεβού μεταξύ των δύο πλευρών για να τεθεί επί τάπητος το θέμα της ανανέωσή του συμβολαίου του.

Και ο Ολυμπιακός και ο Βεζένκοφ, φαίνονται θετικοί για την συνέχεια της συνεργασίας τους. Δεν έχει υπάρξει κάποια πρόταση μέχρι στιγμής, με τον παίκτη να θέλει νωρίτερα να επιστρέψει από την Βουλγαρία, για να μπορέσει να ξεκινήσει προπονήσεις.

Ηδη είναι στην χώρα μας, θα περάσει σίγουρα από το ΣΕΦ για τις ατομικές του και την μεταβατική που χρειάζεται για να διατηρηθεί σε καλή φυσική κατάσταση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ