Στρέλνιεκς: «Αν φύγω από την ΤΣΣΚΑ δεν θα έχω πρόβλημα να βρω άλλη δουλειά»

Στρέλνιεκς: «Αν φύγω από την ΤΣΣΚΑ δεν θα έχω πρόβλημα να βρω άλλη δουλειά»

Ο Γιάνις Στρέλνιεκς σε συνέντευξη του τόνισε πως δεν έχει κάποια επίσημη πληροφόρηση πως θα αποχωρήσει από την ΤΣΣΚΑ και δεν... πιστεύει τα δημοσιεύματα.

Στις φήμες και στα δημοσιεύματα που τον θέλουν να αποχωρεί από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας αναφέρθηκε ο Γιάνις Στρέλνιεκς, ο οποίος μίλησε και για τον Ολυμπιακό, αλλά και για τη συνεργασία του με τον Δημήτρη Ιτούδη.

Συγκεκριμένα, ο Λετονός γκαρντ μιλώντας στην εφημερίδα «Talsu Vestis» είπε για τα σενάρια περί αποχώρησής του από τη Μόσχα.

«Είναι απλά φήμες. Δεν ξέρω από που προέρχονται. Αν δεν δω κάτι δημοσιευμένο στα μεγάλα portals της Ευρώπης, τότε όλα είναι καλά. Δεν μπορείς ποτέ να ξέρεις τι ισχύει και τι όχι. Δεν ξέρω κατά πόσο θα ωφελήσει την ΤΣΣΚΑ, επειδή έχουμε ένα καλό συμβόλαιο. Δεν μπορούν να με διώξουν έτσι απλά. Νομίζω ότι θα έχω περισσότερες πληροφορίες αυτή την εβδομάδα. Δεν το σκέφτομαι όμως. Αυτή είναι δουλειά του ατζέντη μου. Έχω δείξει την αξία μου, δεν θα έχω πρόβλημα να βρω άλλη δουλειά».

Σε ερώτηση για το αν η ΤΣΣΚΑ Μόσχας είναι το μεγαλύτερο βήμα που έχει κάνει στην καριέρα του, αλλά και για την παρουσία του στον Ολυμπιακό, ο Στρέλνιεκς απάντησε.

«Ναι σίγουρα. Ο Ολυμπιακός είναι ένας καλός οργανισμός, αλλά η ΤΣΣΚΑ είναι ένα διαφορετικό βήμα. Εδώ σκέφτεσαι μόνο το μπάσκετ, όλα είναι ασφαλή και εξασφαλισμένα. Μου λείπει η Αθήνα. Ξέρω ότι δεν πήγαν τόσο καλά τα πράγματα με τον Ολυμπιακό. Την δεύτερη χρονιά δεν έπαιξα πολύ, λόγω τραυματισμού».

Τέλος, ο Στρέλνιεκς σχολίασε και την συνεργασία του με τον Δημήτρη Ιτούδη: «Είναι καλή. Αν είσαι στην ΤΣΣΚΑ, είσαι ένας καλός παίκτης. Πρέπει όμως να το αποδεικνύεις κάθε μέρα, γιατί ο προπονητής σε βλέπει από το πρώτο λεπτό του παιχνιδιού. Αν δεν είσαι καλός και δεν βοηθάς την ομάδα, θα σε αντικαταστήσει αμέσως».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ