Μπερτομέου: « Είμαστε διατεθειμένοι να δουλέψουμε με τη FIBA»

Μπερτομέου: « Είμαστε διατεθειμένοι να δουλέψουμε με τη FIBA»

Ο Τζόρντι Μπερτομέου, πρόεδρος και εκτελεστικός διευθυντής της Euroleague Basketball, ανέφερε ότι δεν υπάρχει κόντρα με την Παγκόσμια Ομοσπονδία.

Ο Τζόρντι Μπερτομέου ανέφερε χαρακτηριστικά ότι δεν βρίσκεται σε κόντρα με την FIBA, απλά έχει διαφορετικό πλάνο στο μυαλό του, σχετικά με την διεξαγωγή των διοργανώσεων. Η αλλαγή της ηγεσίας στην Παγκόσμια ομοσπονδία πριν μερικούς μήνες, έφερε ντόμινο εξελίξεων.

Ο πρόεδρος της Euroleague επισήμανε: « Δεν είμαστε σε πόλεμο με τη FIBA, απλά έχουμε διαφορετικό μοντέλο στο μυαλό μας…. Είναι αλήθεια ότι πριν 4-5 χρόνια προσπάθησαν ανεπιτυχώς να αποκτήσουν τον έλεγχο της Euroleague.

Μετά τον θάνατο του Γενικού Γραμματέα Μπάουμαν, υπήρξαν εξελίξεις στον τρόπο διοίκησης και στρατηγικής της FIBA όπως αναφέρει χαρακτηριστικά: «Τους τελευταίους μήνες, έπειτα από τον θάνατο του πρώην Γενικού Γραμματέα, Πάτρικ Μπάουμαν άλλαξε ο τρόπος διοίκησης και υπάρχει μεγαλύτερη ευαισθησία. Έχουμε μια σημαντική ευκαιρία να λύσουμε τα προβλήματα που δεν καταφέραμε να λύσουμε προηγουμένως… Ουδείς πιστεύει ότι βγάζει νόημα να υπάρχουν τέσσερις ευρωπαϊκές διοργανώσεις την ίδια στιγμή. Είμαστε διαθέσιμοι να συνεργαστούμε μαζί τους».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ