Αυτοί βγαίνουν μπροστά: Ομάδα σωτηρίας έτοιμη να αναλάβει τον Παναθηναϊκό

Αυτοί βγαίνουν μπροστά: Ομάδα σωτηρίας έτοιμη να αναλάβει τον Παναθηναϊκό

Ομάδα του βεληνεκούς του Παναθηναϊκού δεν έχει αδιέξοδα. Υπάρχει διάδοχη κατάσταση, υπάρχουν άνθρωποι με πλάνο και πολλά χρήματα. Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ για την επόμενη μέρα στο τριφύλλι.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος δήλωσε ότι αποχωρεί από τον μπασκετικό Παναθηναϊκό. Είναι πολλοί εκείνοι που πιστεύουν ότι δεν πρόκειται να υλοποιήσει την… απειλή του, παρότι έχει προχωρήσει τόσο, που δύσκολα θα κάνει πίσω. Κι αυτό το στηρίζουν στο ότι διατηρεί το μετοχικό κεφάλαιο, πως την ΚΑΕ θα «τρέξουν» δύο επιστήθιοι φίλοι και συνεργάτες του, ο «πιστός στρατιώτης» του Παναθηναϊκού, Μάνος Παπαδόπουλος, κι ο άνθρωπος των ειδικών αποστολών για τις επιχειρήσεις του κ. Γιαννακόπουλου, ο πανέξυπνος Τάκης Τριαντόπουλος. Μόνο που η διοίκηση Γιαννακόπουλου, είτε με, είτε χωρίς τον Δημήτρη στην πρώτη γραμμή, δεν είναι μονόδρομος, καθώς υπάρχει ομάδα «σωτηρίας», έτοιμη να μπει στη μάχη.

Όταν πέρυσι, για πρώτη φορά, ο κ. Γιαννακόπουλος έθεσε θέμα αποχώρησής του, υπήρξαν τρεις άνθρωποι, που σκέφτηκαν να… εμπλακούν. Είναι τρεις γνωστοί φίλοι του Παναθηναϊκού, με τεράστια οικονομική επιφάνεια. Αν κάτι τους ενώνει, πέρα από την αγάπη για το «τριφύλλι» είναι η φιλία με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς και τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους. Είναι άνθρωποι, οι οποίοι πηγαίνουν παρέα στο γήπεδο, ακολουθούν αποστολές, είναι γνωστοί στον κόσμο της ομάδας.

Κεντρικό ρόλο στην… παρέα διαδραματίζει «επώνυμος» (πολύ γνωστός) εφοπλιστής, ενώ οι άλλοι δύο είναι γνωστοί, ο ένας από τον χώρο των τηλεπικοινωνιών κι οπ άλλος από τον χώρο της εστίασης. Κι οι τρεις απολύτως πετυχημένοι επιχειρηματίες. Τι θέλουν να κάνουν;

Γνωρίζουμε ότι η σκέψη ξεκίνησε από πέρυσι και διαρκώς ωριμάζει. Πρώτη τους σκέψη η επιστροφή του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, στον οποίο θα δοθούν τα κλειδιά του αγωνιστικού τμήματος. Προσέξτε, για να μην υπάρξουν παρερμηνείες: Είναι σχεδόν απίθανο αυτό το πλάνο να προχωρήσει φέτος στο 100%, αλλά δεν απαγορεύει κανείς στο «τριφύλλι» να ανοίξει τον δρόμο για την επιστροφή του Σάρας.

Με ελεγχόμενο μπάτζετ, την ομάδα (φυσικά) να αγωνίζεται στην Ευρωλίγκα, με business plan, δίχως πολύ μεγάλο κόστος (δείτε το κείμενο που αφορούσε στη Ζαλγκίρις), πρόθεση να πέσουν οι τόνοι με τον Μπερτομέου, αλλά να υπάρξει κι «εργασιακή ειρήνη» στις ελληνικές διοργανώσεις, θα επιχειρήσουν να δώσουν όραμα, να διαμορφώσουν συνθήκες ομαλής μετάβασης (αν κι εφόσον), που όμως δεν θα αποτρέπουν κι ενδεχόμενη συμμετοχή του κ. Γιαννακόπουλου, με τον οποίο διατηρούν εξαιρετικές σχέσεις. Και φυσικά, ο κύκλος θα μεγαλώσει, με προσθήκη κι άλλων «πράσινων» επιφανών παραγόντων της οικονομικής ζωής του τόπου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ