Πρόεδρος Παρτιζάν: «Είμαστε έτοιμοι να συμμετάσχουμε στην Ευρωλίγκα»

Πρόεδρος Παρτιζάν: «Είμαστε έτοιμοι να συμμετάσχουμε στην Ευρωλίγκα»

Ο πρόεδρος της σερβικής ομάδας, εμφανίστηκε πανέτοιμος για συμμετοχή της Παρτιζάν στην Ευρωλίγκα, εφόσον αποχωρήσει ο Παναθηναϊκός.

Σαν… βόμβα έσκασε στον μπασκετικό κόσμο, η πρόθεση του Παναθηναϊκού να αποχωρήσει από την Ευρωλίγκα. Οι «πράσινοι» ζήτησαν συναινετικό διαζύγιο με την διοργανώτρια αρχή, με την Παρτιζάν να θέλει πλέον να πάρει τη θέση του στην Ευρωλίγκα.

Ο πρόεδρος της Σερβικής ομάδας μίλησε στο «Sport Klub», ξεκαθαρίζοντας πως δεν θα εμπλακεί στην κόντρα των δυο πλευρών, ωστόσο εμφανίστηκε πανέτοιμος για συμμετοχή της Παρτιζάν στην επόμενη διοργάνωση. Αν φυσικά, αποχωρήσει το «τριφύλλι».

«Είναι μία αμήχανη στιγμή και η Παρτίζαν δεν πρόκειται να σταθεί ανάμεσα στην Ευρωλίγκα και τον Παναθηναϊκό. Ας λύσουν εκείνοι το πρόβλημά τους πρώτα και όταν γίνει αυτό, τότε θα δούμε τα υπόλοιπα», δήλωσε αρχικά ο Όστογια Μιχαΐλοβιτς στο «Sport Klub» και πρόσθεσε:

«Σε επιστολή που στείλαμε στον Τζόρντι Μπερτομέου είχαμε εκφράσει την πρόθεση της Παρτίζαν που είναι η συμμετοχή στην Ευρωλίγκα. Αυτό δεν είναι κάτι που αμφισβητείται. Είμαστε έτοιμοι. Το έχουμε πει πολλές φορές και δεν έχει αλλάξει κάτι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ