Βατούτιν: «Δεν περιμέναμε την απόφαση του Χάινς»

Βατούτιν: «Δεν περιμέναμε την απόφαση του Χάινς»

Το φυσάει και δεν... κρυώνει ο ισχυρός άντρας της ΤΣΣΚΑ Μόσχας αναφορικά με την φυγή του Αμερικανού σέντερ από εφτά επιτυχημένα χρόνια.

Μπορεί να περίμεναν πως ο Κάιλ Χάινς θα είναι στον προγραμματισμό τους για την επόμενη σεζόν, όμως η ΤΣΣΚΑ Μόσχας έμεινε με την… σιγουριά αφού ο Αμερικανός σέντερ αποφάσισε να αποχωρήσει για την Αρμάνι Μιλάνο.

Ο πρόεδρος της ομάδας του Δημήτρη Ιτούδη, Αντρέι Βατούτιν, σε Μέσο της Ρωσίας υποστήριξε μάλιστα ότι άπαντες σοκαρίστηκαν από την επιλογή του Κάιλ, ο οποίος για εφτά χρόνια ήταν εκ των λόγων που οι Ρώσοι ήταν στην ελίτ της Ευρωλίγκας.

«Στα επτά χρόνια που ήταν στην ΤΣΣΚΑ, ο χαρακτήρας, το παιχνίδι του και η συμπεριφορά του, έδωσαν στον Χάινς το δικαίωμα να πάρει όποια απόφαση ήθελε, χωρίς να τον παρεξηγήσει κανείς. Αλλά, αυτή ήταν μία απώλεια που δεν υπολογίζαμε. Του προσφέραμε ανανέωση συμβολαίου, αλλά δεν περιμέναμε την απόφασή του ούτε εμείς, ούτε οι συμπαίκτες του. Χωρίς παρεξήγηση, αυτή ήταν η απόφασή του, η οποία πιθανότατα οφειλόταν σε πολλούς παράγοντες. Τώρα, αναζητούμε έναν παίκτη για να τον αντικαταστήσει στο παρκέ, αλλά θα είναι δύσκολο αυτό. Ψάχνουμε έναν παίκτη που θα βοηθήσει και στον χαρακτήρα της ΤΣΣΚΑ», ήταν τα λόγια του Αντρέι Βατούτιν στο «Match Tv».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ