Συναντήθηκαν Φενέρ-Ζοτς, δεν υπάρχει ακόμα εξέλιξη (vid)

Συναντήθηκαν Φενέρ-Ζοτς, δεν υπάρχει ακόμα εξέλιξη (vid)

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Φενέρ, Αλί Κοτς, με τις δύο πλευρές πάντως να μην έρχονται σε συμφωνία αναφορικά με το μέλλον του πρώτου στην τούρκικη ομάδα.

Η συνάντηση μεταξύ του προέδρου της Φενέρμπαχτσε, Αλί Κοτς, και του Ζέλικο Ομπράντοβιτς πραγματοποιήθηκε, χωρίς όμως να υπάρξει κάποια εξέλιξη. Οι δύο πλευρές κάθισαν στο ίδιο τραπέζι, μίλησαν για το αν θα υπάρξει συνέχεια στην συνεργασία τους, αλλά δεν είχαμε… λευκό καπνό.

Οπως τονίζουν οι Τούρκοι, η Φενέρμπαχτσε εξήγησε στον Σέρβο τεχνικό το πλάνο της για την επόμενη χρονιά, στο οποίο συμπεριλαμβάνεται μία μείωση του μπάτζετ του αγωνιστικού τμήματος, με τις δύο πλευρές να ανανεώνουν το ραντεβού της για την Τετάρτη (17/06).

Το ντόμινο των εξελίξεων μπορεί να είναι τεράστιο, καθώς σε περίπτωση που ο Ζέλικο αποχωρήσει από την Τουρκία και την Φενέρμπαχτσε, θεωρείται δεδομένο ότι θα υπάρξουν κι άλλες κομβικές αποχωρήσεις από την τούρκικη ομάδα.

Στην επόμενη συνάντηση αναμένεται να ανακοινωθούν οι τελικές αποφάσεις, με τον Αλί Κοτς πάντως, χωρίς να είναι ακόμα κάτι τελεσίδικο, να είναι μην είναι σε αυτήν. Κανονικά θα δώσει το «παρών» ο Μαουρίσιο Τζεραρντίνι, ο οποίος θα προσπαθήσει να μεταπείσει τον Ομπράντοβιτς, την ώρα που στην χώρα του Ζοτς είναι δεδομένο ότι θα ζητήσει να σταματήσει από την Φενέρμπαχτσε, για να μπορέσει να ξεκουραστεί.

Η αποχώρηση του Ζοτς από τη συνάντηση με τον Αλί Κοτς

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ