«Ο Στρέλνιεκς παραμένει στην ΤΣΣΚΑ κατά 90%»

«Ο Στρέλνιεκς παραμένει στην ΤΣΣΚΑ κατά 90%»

Ανατροπή δεδομένων για τον Στρέλνιεκς που θα παραμείνει κάτοικος Μόσχας.

Μπορεί τα πρόσφατα σενάρια που είδαν το φως της δημοσιότητας να έκαναν λόγο για αποχώρηση του Γιάνις Στρέλνιεκς από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, όμως ο ατζέντης του παίκτη έρχεται να ανατρέψει τα δεδομένα. Και σύμφωνα με όσα υποστηρίζει, ο Λετονός θα παραμείνει κάτοικος Μόσχας και την επόμενη σεζόν.

Ο Αρτούρς Καλνίτις, μιλώντας στη ρωσική ιστοσελίδα «Izvestia», ανέφερε για τον πελάτη του και το μέλλον του στην «ομάδα του στρατού»: «Μίλησα πρόσφατα με την αντιπρόεδρο της ΤΣΣΚΑ και δεν έθεσε θέμα αποχώρησης. Νομίζω πως τα ρεπορτάζ που αναφέρουν πιθανή φυγή του παίκτη είναι απλά φήμες. Δεν γνωρίζω πού βασίζονται.

Ο Στρέλνιεκς έχει εγγυημένο συμβόλαιο και για την νέα σεζόν. Του αρέσει η ομάδα και συνολικά το κλαμπ της ΤΣΣΚΑ. Θα έλεγα πως κατά 85-90% θα περάσει τη σεζόν 2020-2021 στην Μόσχα».

Στη συνέχεια, αναλύοντας περισσότερο τα δεδομένα, τόνισε: «Πρώτα από όλα, ο Γιάνις είναι ένας δυνατός και έμπειρος παίκτης στην Euroleague. Δεν χάθηκε στην ΤΣΣΚΑ και προσπάθησε να βοηθήσει όσο περισσότερο μπορούσε σε μια σεζόν που ολοκληρώθηκε πρόωρα.

Επιπλέον, αν η ομάδα αποφασίσει τη διακοπή της συνεργασίας μας, τότε θα πρέπει να πληρώσει μία μεγάλη ρήτρα, που θα καλύψει σχεδόν όλο το συμβόλαιο. Δεν βλέπω τον λόγο να κάνει κάτι τέτοιο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ