«Θετική ατμόσφαιρα μεταξύ Φενέρ και Ομπράντοβιτς»

«Θετική ατμόσφαιρα μεταξύ Φενέρ και Ομπράντοβιτς»

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο του beIN Sports, Ισμαήλ Σενιόλ, οι δύο πλευρές είναι πολύ θερμές στο ενδεχόμενο να συνεχιστεί η συνεργασία τους.

Αυτήν την περίοδο στην Φενέρμπαχτσε το μοναδικό που… καίει του Τούρκους είναι το τι θα κάνει ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Θα μείνει; Θα φύγει; Η απόφασή του θα είναι κομβική για το μέλλον της Φενέρ, η οποία είναι δεδομένο πως θα ρίξει το αγωνιστικό μπάτζετ της, καθότι η… τρύπα των οικονομικών της δεν της αφήνει άλλα περιθώρια.

Το απόγευμα της Πέμπτης ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς έχει νέο ραντεβού με την διοίκηση των Τούρκων και σύμφωνα με τον έγκυρο δημοσιογράφο του beIN Sports, Ισμαήλ Σενιόλ, «Υπάρχει μια πιο θετική ατμόσφαιρα σε σύγκριση με εκείνη της πρώτης ημέρας. Γίνεται συζήτηση για τις λεπτομέρειες του σχεδιασμού σε περίπτωση που συνεχιστεί η συνεργασία των δύο πλευρών, με τα υπάρχοντα συμβόλαια, αυτά που βρίσκονται δηλαδή σε ισχύ, να είναι ένα από τα σημαντικότερα ζητήματα. Ο Ομπράντοβιτς θα επιστρέψει αύριο Παρασκευή (18/6) στο Βελιγράδι».

Η υπόθεσή του έχει σίγουρα σχέση με τις υποθέσεις των βαριών συμβολαίων στην Φενέρμπαχτσε, όπως του Κώστα Σλούκα, ο οποίος πάντως είναι πολύ κοντά στον Ολυμπιακό.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ