Και η Ζενίτ θέλει τον Άαρον Χάρισον

Και η Ζενίτ θέλει τον Άαρον Χάρισον

Η ομάδα της Αγίας Πετρούπολης φέρεται να έχει προχωρήσει σε πρόταση στον Αμερικανό γκαρντ της Γαλατάσαραϊ,, για τον οποίο ενδιαφέρεται και ο Ολυμπιακός.

Ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται έντονα για τον Άαρον Χάρισον, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να θεωρεί ότι ο Αμερικανός γκαρντ είναι ο ιδανικός παίκτης για να πλαισιώσει τους υπόλοιπους περιφερειακούς του.

Στο παιχνίδι της απόκτησής του όμως δεν είναι μόνο ο Ολυμπιακός αλλά και η Ζενίτ. Οι Ρώσοι φέρονται να έχουν καταθέσει πρόταση στον  Χάρισον, σε ένα σενάριο που θυμίζει πολύ το περσινό καλοκαίρι, όταν και οι Ερυθρόλευκοι έχασαν τον Όστιν Χόλινς από την ομάδα της Αγίας Πετρούπολης.

Ο Χάρισον είναι ένα όνομα που παίζει γερά στην αγορά, με τους Πειραιώτες να έχουν μπει σε διαπραγματεύσεις με την πλευρά του και προσπαθούν να τον αποκτήσουν.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας είναι σύμφωνος με την προοπτική του, αποτελεί τον πρώτο του στόχο για την ενίσχυση της περιφερειακής του γραμμής και τα πάντα αναφορικά με την περίπτωσή του αναμένεται να τελειώσουν το επόμενο χρονικό διάστημα. Ο Χάρισον μένει ελεύθερος από την Γαλατά και είναι στα υπόψιν και της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, η οποία όμως δεν έχει εκφράσει επίσημο ενδιαφέρον για την απόκτησή του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ