Mundo Deportivo: «Πολύ κοντά στον Παναθηναϊκό ο Τζέιμς»!

Mundo Deportivo: «Πολύ κοντά στον Παναθηναϊκό ο Τζέιμς»!

Η ισπανική εφημερίδα κάνει λόγο για πολύ πιθανή επιστροφή του Μάικ Τζέιμς στον Παναθηναϊκό, μετά το «μπλόκο» της Μπασκόνια στην Μπαρτσελόνα.

Στον Παναθηναϊκό αρνούνται ότι υπάρχει θέμα. Αλλά παράλληλα δεν αρνούνται ότι ο Μάικ Τζέιμς αποτελεί έναν παίκτη που θα τον ήθελαν και θα μπορούσε να ανεβάσει επίπεδο τους Πράσινους. Σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα «El Mundo Deportivo», λοιπόν, ο… γάμος, η επανασύνδεση καλύτερα, μεταξύ του Αμερικανού γκαρντ και του Παναθηναϊκού, μόνο απίθανο γεγονός δεν πρέπει να θεωρείται!

Συγκεκριμένα, το ισπανικό Μέσο υποστηρίζει ότι ο Τζέιμς βρίσκεται πάρα πολύ κοντά στο να επιστρέψει στον Παναθηναϊκό, σε αντίθεση με τα σενάρια που ήθελαν τον παίκτη να βρίσκεται μία ανάσα από την Μπαρτσελόνα.

Οπως σημειώνεται, η Μπάρτσα πράγματι είχε στην κορυφή της λίστας της και προσπάθησε να αποκτήσει τον Αμερικανό, ειδικά από τη στιγμή που στέλνει τον Ταϊρίς Ράις στην Κίνα. Ωστόσο αυτό δεν μπορεί να συμβεί. Τουλάχιστον όχι με νορμάλ οικονομικά δεδομένα, καθώς η Μπασκόνια έχει τα δικαιώματα του παίκτη για την Ισπανία. Και για να τα παραχωρήσει στην Μπάρτσα, απαίτησε ένα μεγάλο ποσό! Κάτι που η Μπαρτσελόνα ήδη αρνήθηκε.

Οι Ισπανοί τονίζουν ότι αυτή η εξέλιξη αναγκάζει την Μπαρτσελόνα να κοιτάξει άλλες περιπτώσεις γκαρντ, με αποτέλεσμα ο Τζέιμς να «είναι πολύ κοντά στο να κλείσει την επιστροφή του στον Παναθηναϊκό του Τσάβι Πασκουάλ»!

Το κατά πόσο ισχύει το ρεπορτάζ θα φανεί το αμέσως επόμενο διάστημα. Ωστόσο, είναι δεδομένο ότι σε περίπτωση που ισχύει και ο Τζέμις πράγματι είναι κοντά στην επιστροφή, αυτομάτως τίθεται θέμα με την παρουσία του Ντένμον στο ρόστερ των Πράσινων. Ενώ παράλληλα η δυναμική του Παναθηναϊκού εκτοξεύεται!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ