Ολυμπιακός: Παίρνει Ζαν-Σαρλ, εάν δεν μείνει ο Ρούμπιτ (Vids)

Ολυμπιακός: Παίρνει Ζαν-Σαρλ, εάν δεν μείνει ο Ρούμπιτ (Vids)

Ο 27χρονος Γάλλος ψηλός της Βιλερμπάν πρώτη επιλογή για τον Ολυμπιακό σε περίπτωση που δεν προχωρήσει η υπόθεση Ρούμπιτ. Ποιος είναι ο Ζαν-Σαρλ...

Ο φετινός Ολυμπιακός δεν αφήνει τίποτε στην τύψη του. Οι Ερυθρόλευκοι έχουν αποδείξει έως τώρα ότι κινούνται βάσει πλάνου, με ξεκάθαρη λίστα επιλογών, εναλλακτικές λύσεις, αλλά και χωρίς να μπαίνουν στη διαδικασία να… εγκλωβίζονται σε υποθέσεις που δεν τους βολεύουν ή θεωρούν ότι ξεφεύγουν από τα πραγματικά δεδομένα. Με τον Λιβιό Ζαν-Σαρλ να αποτελεί μία από αυτές τις περιπτώσεις.

Το όνομα του 27χρονου φόργουορντ της Βιλερμπάν είναι το πρώτο στη λίστα του Ολυμπιακού, σε περίπτωση που  Ογκουστιν Ρούμπιτ δεν δεχτεί το μειωμένο συμβόλαιο για να παραμείνει στον Πειραιά. Με τον Ζαν-Σαρλ να αποτελεί προσωπική επιλογή του Μπαρτζώκα. Και περίπτωση πολύ ιδιαίτερη.

Πρόκειται για έναν παίκτη που ξεχώρισε φέτος με την Βιλερμπάν για την αθλητικότητά του και το πως αγωνίζεται πάνω από τη στεφάνη.

Στα 25 του επέστρεψε στην ομάδα του Τόνι Πάρκερ από όπου και έγινε γνωστός.
Αγωνίζεται κατά κύριο λόγο στο 4 όμως μπορεί και να προσφέρει ως σέντερ υπό συνθήκες. Του αρέσει να ρολάρει μετά το σκριν, έχει ένα ικανοποιητικό σουτ από τα 6,75μ, χωρίς να είναι το κυρίαρχο χαρακτηρηστικό του.

Είναι εξαιρετικός πάνω από την στεφάνη αναφορικά με την άμυνα χρησιμοποιώντας τα μακριά του χέρια και το καλά του βήματα.

Σε περίπτωση που ο Ολυμπιακός προχωρήσει στην απόκτησή του, τότε θα βάλει στο ρόστερ του έναν παίκτη που έχει την ικανότητα να προσφέρει και στις δύο μεριές του παρκέ, χωρίς να είναι αναγκαίο να περιμένει από αυτόν να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο.

Φέτος στην γαλλική ομάδα είχε 9.1 πόντους κατά μέσο όρο, με 83/146 δίποντα (56,8%), παίζοντας για 21:08 κατά μέσο όρο και έχοντας περίπου 1 τάπα ανά ματς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ