«Ενδιαφέρεται για τον Βέσελι η Μπαρτσελόνα»

«Ενδιαφέρεται για τον Βέσελι η Μπαρτσελόνα»

Την περίπτωση του Τσέχου σέντερ φαίνεται να εξετάζει σοβαρά η Μπαρτσελόνα.

Η Μπαρτσελόνα κάνει σημαντικά βήματα για να ενισχυθεί ενόψει της επόμενης σεζόν. Μετά από την επικείμενη συμφωνία με τον Νικ Καλάθη και την απόκτηση του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους για την τεχνική τους ηγεσία, οι «μπλαουγκράνα» ετοιμάζουν μία ακόμη κίνηση για να φτιάξουν μια πολύ δυνατή ομάδα.

Σύμφωνα με την «El Mundo Deportivo», οι Καταλανοί ψάχνουν αντικαταστάτη του Άντε Τόμιτς για τη θέση «5» και φαίνεται να τον έχουν βρει στο πρόσωπο του Γιαν Βέσελι.

Η υπόθεση αυτή παρουσιάζει τις δυσκολίες της καθώς ο Τσέχος σέντερ έχει συμβόλαιο με τη Φενέρμπαχτσε για δύο ακόμη χρόνια. Επιπλέον η ομάδα της Καταλονίας δε μοιάζει πρόθυμη να καλύψει το ποσό των 2,4 εκατομμυρίων ευρώ ετησίως για τον 30χρονο.

Ένα θετικό για την «Μπάρτσα» είναι το γεγονός πως η Φενέρ ενδέχεται να ζητήσει μείωση στις αποδοχές του διότι δεν υπάρχει κάποια ομάδα στην Ευρώπη που να μπορεί να διαθέσει τόσο μεγάλο ποσό για την απόκτηση σέντερ.

Ο Βέσελι ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμούς τη φετινή σεζόν και τα ποσοστά του έπεσαν συγκριτικά με τις άλλες χρονιές. Συγκεκριμένα μέτρησε κατά μέσο όρο 8,6 πόντους, 4,2 ριμπάουντ, 1,6 ασίστ και 1,3 κλεψίματα παίζοντας 25:22 σε 18 παιχνίδια.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ