Και επίσημα στον Ερυθρό Αστέρα ο Λάνγκστον Χολ (pic)

Και επίσημα στον Ερυθρό Αστέρα ο Λάνγκστον Χολ (pic)

Ο Ερυθρός Αστέρας ανακοίνωσε την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Λάνγκστον Χολ.

Ο Ερυθρός Αστέρας προχώρησε σε μία ακόμη μεταγραφή μετά από τους Λάντρι Νόκο, Τζόρνταν Λόιντ και Κόρι Ουόλντεν προκειμένου να ενισχύσει περισσότερο το ρόστερ του ενόψει της επόμενης αγωνιστικής σεζόν.

Η ομάδα του Βελιγραδίου ανακοίνωσε την απόκτηση του Λάνγκστον Χολ ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τον Προμηθέα Πατρών και θα συνεχίσει την καριέρα του στη Σερβία. Οι δύο πλευρές ήρθαν σε συμφωνία για την υπογραφή διετούς συμβολαίου συνεργασίας.

Ο Αμερικανός θα παίζει την επόμενη σεζόν στα παρκέ της Euroleague, γεγονός που θα συμβεί για πρώτη φορά στην καριέρα του. Εκτός από τον Προμηθέα, έμεινε γνωστός για το πέρασμά του στα ελληνικά γήπεδα καθώς φόρεσε και τη φανέλα του Κολοσσού Ρόδου την περίοδο 2016-17.

Τη φετινή σεζόν ο Χολ μέτρησε κατά μέσο όρο με τη φανέλα των Πατρινών 9,5 πόντους, 2,6 ριμπάουντ, 6,2 ασίστ, 0,9 κλεψίματα και 1,9 λάθη σε 24 λεπτά ανά αγώνα στην Basket League. Αντίστοιχα στο Eurocup μέτρησε 11,4 πόντους, 2,3 ριμπάουντ, 5,7 ασίστ, 1 κλέψιμο και 2,5 λάθη σε 25:27 ανά αγώνα.

Ο Ερυθρός Αστέρας ανακοίνωσε τη μεταγραφή και στον επίσημο λογαριασμό του στο Twitter γράφοντας: «Ο Αμερικανός πλέι μέικερ, Λάνγκστον Χολ, είναι η νέα ενίσχυση του Ερυθρού Αστέρα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ