Θρίαμβος στον τελικό του NCAA για το Βιλανόβα! (vids)

Θρίαμβος στον τελικό του NCAA για το Βιλανόβα! (vids)

Το Βιλανόβα θριάμβευσε στον τελικό κόντρα στο Μίσιγκαν με 79-62 και κατέκτησε τον δεύτερο τίτλο του μέσα σε τρία χρόνια και τρίτο της ιστορίας του στο NCAA.

Οι Βιλανόβα Γουάιλντκατς επικράτησαν στον τελικό του Final 4 του NCAA με 79-62 των Μίσιγκαν Γούλβερινς και κατέκτησαν για δεύτερη φορά τα τελευταία τρία χρόνια τον τίτλο! Αξίζει να σημειωθεί βέβαια πως το Βιλανόβα ήταν και το μεγάλο φαβορί ανάμεσα στις 64 ομάδες που ξεκίνησαν την March Madness.

Όσον αφορά το παιχνίδι, το Μίσιγκαν άντεξε μόλις για 10 λεπτά στο πρώτο ημίχρονο, ενώ το Βιλανόβα κατάφερε με τον Ντι Βιντσέντζο να προηγηθεί και να πάει στα αποδυτήρια στο ημίχρονο με το σκορ στο 37-28. Στο δεύτερο μέρος τα πράγματα απλοποιήθηκαν, το Βιλανόβα πήρε διαφορά άνω των 20 πόντων την οποία και διατήρησε κι έφτασε στην κατάκτηση του τρίτου τίτλου στην ιστορία του NCAA με 79-62.

Για τους νικητές ο φοβερός Ιταλός ΝτιΒιτσέντζο Ήήταν συγκλονιστικός σημειώνοντας 31 πόντους (ρεκόρ για παίκτη που δεν ξεκίνησε βασικός σε τελικό) και 5/7 τρίποντα και αναδείχτηκε MVP του ματς, ενώ ο Μπρίτζες είχε 19.

Για τους ηττημένους, οι οποίοι πάλεψαν, αλλά ήταν σαφώς κατώτεροι των Γουάιλντκατς, ο Βάγκνερ μέτρησε 16 πόντους και ο Αμντούρ-Ρακμάν σημείωσε 23.

 

https://www.youtube.com/watch?v=J6EEmwpWUms

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ