Με το… βλέμμα στους Ολυμπιακούς Αγώνες ο Στεφ Κάρι

Με το… βλέμμα στους Ολυμπιακούς Αγώνες ο Στεφ Κάρι

Ανοικτό το ενδεχόμενο του να συμμετάσχει στους Ολυμπιακού αγώνες του Παρισιού το 2024 με την Εθνική ομάδα των ΗΠΑ άφησε ο Στεφ Κάρι σε δηλώσεις του.

Ο Στεφ Κάρι είναι χωρίς αμφιβολία ένας από τους πιο επιτυχημένους μπασκετμπολιστες του ΝΒΑ. Τα τέσσερα δαχτυλίδια πρωταθλητή που κατέκτησε με τους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς αλλά και τα δύο χρυσά στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα μπάσκετ με τις ΗΠΑ (2010, 2014), μαρτυρούν του λόγου το αληθές.

Στα 35 του πλέον ο Κάρι φαίνεται πως δεν έχει χάσει την όρεξη του για μπάσκετ. Απολαμβάνει την pre season και ξεκουράζεται παίζοντας γκολφ, ενώ τον χειμώνα αναμένεται να διεκδικήσει και άλλη μια φορά το πρωτάθλημα στο ΝΒΑ με τους Γουόριορς.

Διαβάστε επίσης: Άλλη μια προπόνηση για την Εθνική, 21-2 την Αργεντινή, και όλα για όλα απέναντι στην Ιταλία

Για να είναι όσο πιο φρέσκος γίνεται σωματικά, δεν θα δώσει το παρών με την Team USA στο προσεχές Mundobasket, χωρίς αυτό να σημαίνει πως το κεφάλαιο της Εθνικής έχει κλείσει οριστικά για αυτόν. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά στο ESPN, το μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες είναι κάτι που λείπει από την μεγάλη συλλογή του με ατομικές και ομαδικές διακρίσεις και δεν αποκλείεται να το διεκδικήσει του χρόνου αν είναι υγιής, εννοώντας τις δυνάμεις του με τον Στιβ Κερ, ομοσπονδιακό προπονητή των ΗΠΑ αλλά και προπονητή του στους Γουόριορς.

«Αυτό το μετάλλιο είναι κάτι που αρέσει να αστειεύεται ο κόουτς πως λείπει από το βιογραφικό μου. Οπότε κάπως… επιστρατεύει παίκτες για την επόμενη σεζόν. Υποστηρίζω την ομάδα που θα πάει στο Παγκόσμιο και πιστεύω πως θα εκπροσωπήσουν καλά τις ΗΠΑ παίρνοντας το χρυσό.

Δεν ξέρω πώς θα είναι το επόμενο καλοκαίρι, αλλά σίγουρα είναι έξτρα στοιχείο το ότι είναι στον πάγκο ο Στιβ Κερ και θα ήθελα να παίξω γι’ αυτόν κάθε μέρα της εβδομάδας. Θα δούμε πως θα είναι το επόμενο καλοκαίρι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ