Εμπίντ: «Θέλω να κερδίσω ένα πρωτάθλημα, με τους Σίξερς ή με άλλη ομάδα»

Εμπίντ: «Θέλω να κερδίσω ένα πρωτάθλημα, με τους Σίξερς ή με άλλη ομάδα»

Η επιθυμία του MVP του NBA Τζοέλ Εμπίντ είναι να μπορέσει να κατακτήσει ένα πρωτάθλημα, χωρίς απαραίτητα αυτό να είναι με την ομάδα της Φιλαδέλφεια.

Ο Τζοέλ Εμπίντ ήταν αινιγματικός σχετικά με το μέλλον του στους Φιλαδέλφεια Σίξερς, απατώντας σε σχετική ερώτηση που του έγινε.

Ο MVP της περσινής κανονικής περιόδου του NBA, απάντησε πως αυτό που τον απασχολεί είναι να μπορέσει να κερδίσει ένα πρωτάθλημα και πως θα κάνει ό,τι χρειαστεί για να το πετύχει.

Διαβάστε επίσης: Αυτή είναι η πρόταση του Ολυμπιακού σε Μίχαϊλιούκ – Μπήκε και το Μιλάνο στο κόλπο – Αποχώρησε η Βίρτους

«Θέλω απλά να κερδίσω ένα πρωτάθλημα και θα κάνω ό,τι χρειαστεί για αυτό. Δεν ξέρω πού θα συμβεί αυτό, αν θα γίνει στη Φιλαδέλφεια ή κάπου αλλού. Απλά θέλω να έχω μια ευκαιρία να τα καταφέρω, να νιώσω τι σημαίνει να κερδίζεις το πρώτο σου δαχτυλίδι και μετά να παλεύεις για το επόμενο. Δεν είναι εύκολο και χρειάζονται περισσότεροι από δύο ή τρεις καλοί παίκτες.

Πρέπει να έχεις τους σωστούς ανθρώπους γύρω σου. Γι’ αυτό και δουλεύω σκληρά κάθε μέρα να είμαι στο σωστό επίπεδο, για να μας ωθήσω να τα καταφέρουμε. Κάθε μέρα δουλεύω προς αυτό τον στόχο, αυτό είχα πάντα στο μυαλό μου. Το βραβείο του MVP είναι μόνο ένα… πρόσθετο bonus σε αυτή τη διαδικασία», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Εμπίντ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ