Τότε θα γίνει ο φιλικός αγώνας Ιντερ Μαϊάμι-Νιούελς Ολντ Μπόϊς

Τότε θα γίνει ο φιλικός αγώνας Ιντερ Μαϊάμι-Νιούελς Ολντ Μπόϊς

Ορίστικε ο φιλικός αγώνας της Ιντερ Μαϊάμι με την ομάδα που ξεκίνησε την καριέρα του ο Λιονέλ Μέσι, Νιούελς Ολντ Μπόϊς

Ο Λιονέλ Μέσι θ’ αντιμετωπίσει την ομάδα που τον ανέδειξε ποδοσφαιρικά και όπως έχει δηλώσει είναι η «αγαπημένη» του, μαζί με την Μπαρτσελόνα. Η αναμέτρηση της Ιντερ Μαϊάμι με την Νιούελς Ολντ Μπόις, θα διεξαχθεί τον προσεχή Φεβρουάριο και συγκεκριμένα στις 15 του μήνα, στο γήπεδο «DRV PNK», όπου αγωνίζεται η ομάδα του MLS.

Οι Νιούελς Ολντ Μπόις εδρεύουν στην πόλη Ροζάριο της Αργεντινής, όπου ο Μέσι γεννήθηκε, μεγάλωσε και άρχισε να παίζει ποδόσφαιρο, πριν ενταχθεί στην ισπανική Μπαρτσελόνα σε ηλικία 13 ετών.

Διαβάστε επίσης: Η άνοδος και η πτώση του κινεζικού ποδοσφαίρου: Το τραγικό τέλος ενός ονείρου (vids+pics)

Ο προπονητής της Ίντερ, Χεράρντο Τάτα Μαρτίνο, κατάγεται επίσης από το Ροζάριο και έπαιξε για τον σύλλογο τρεις φορές πριν επιστρέψει ως προπονητής από το 2012 έως το 2013.

«Είμαι ενθουσιασμένος που θα καλωσορίσω την αγαπημένη μου ομάδα, την Νιούελς Ολντ Μπόϊς, στο σπίτι στο Μαϊάμι. Αυτό θα είναι ένα ιδιαίτερο παιχνίδι λόγω όλων όσων σημαίνουν οι Ολντ Μπόϊς για εμένα», σχολίασε χαρακτηριστικά ο έμπειρος προπονητής και πρόσθεσε: «Θα είναι επίσης μια καλή ευκαιρία να προετοιμασθούμε για μια σεζόν που αναμένεται να είναι συναρπαστική».

Αυτός ο αγώνας, θα είναι ο τελευταίος από το… φορτωμένο πρόγραμμα για την Ιντερ Μαϊάμι, που θα αρχίσει την προετοιμασία της αντιμετωπίζοντας εκτός έδρας την εθνική ομάδα του Ελ Σαλβαδόρ στις 19 Ιανουαρίου.

Στην συνέχεια, η ομάδα του Μέσι θα δώσει δύο αγώνες στην Σαουδική Αραβία, ένας εκ των οποίων θα είναι με την Αλ Νασρ και θα δώσει την ευκαιρία στους απανταχού ποδοσφαιρόφιλους, να δουν ακόμη μία «μονομαχία» του «pulga» με τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Και ακολούθως, η Ιντερ Μαϊάμι θα συνεχίσει στην Ασία και συγκεκριμένα στο Χονγκ Κονγκ και στο Τόκιο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ