Απίστευτο: O Kαρλίτος αποχώρησε από την Αστάνα, 65 μέρες μετά την μεταγραφή του από την Λαμία

Απίστευτο: O Kαρλίτος αποχώρησε από την Αστάνα, 65 μέρες μετά την μεταγραφή του από την Λαμία

Παρελθόν από την Αστάνα, στην οποία είχε πάρει μεταγραφή στις αρχές Μαρτίου αποτελεί ο Καρλίτος με τον Ισπανό επιθετικό να αναζητά την επόμενη ομάδα της καριέρας του

Πολύ σύντομη αποδείχτηκε η παρουσία του Καρλίτος στο πρωτάθλημα του Καζακστάν.

Μόλις 65 μέρες μετά την ανακοίνωση της μεταγραφής του από τη Λαμία στην Αστάνα, ο 33χρονος επιθετικός αποχωρεί, τονίζοντας σε μήνυμά του στα social media ότι δεν κατάφερε να προσαρμοστεί στη χώρα.

Διαβάστε επίσης: Η… μεγάλη Πέμπτη, ο Ορτέγκα, η 11αδα, οι 11 μέρες όλη η χρονιά και το «δεν μπορώ να περιμένω…»

Ο άλλοτε επιθετικός του Παναθηναϊκού, ο οποίος εντυπωσίασε με τις εμφανίσεις του με την ομάδα της Φθιώτιδας στο πρώτο μισό της Stoiximan Super League (10 γκολ σε 22 ματς), αγωνίστηκε μόλις σε 3 παιχνίδια με την Αστάνα και πλέον ψάχνει τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του.

«Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της Αστάνα για τον τρόπο με τον οποίο με αντιμετώπισαν και για την προσπάθεια που έκαναν για να με αποτρέψουν από το να αποχωρήσω. Είναι η πρώτη φορά στα τόσα χρόνια της καριέρας μου και στις 7 διαφορετικές χώρες στις οποίες έχω αγωνιστεί, που δεν κατάφερα να προσαρμοστώ σε μία χώρα και στην καθημερινότητά της που έχει να κάνει με το ποδόσφαιρο. Εύχομαι στην ομάδα τα καλύτερα, σε πρωτάθλημα και Ευρώπη», ανέφερε χαρακτηριστικά στην αποχαιρετιστήριά του ανάρτηση ο Καρλίτος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ