Tέλος εποχής στην Γουέστ Χαμ: Αποχωρεί από τα «σφυριά» μετά από 7 χρόνια ο Ντέβιντ Μόγες (pic)

Tέλος εποχής στην Γουέστ Χαμ: Αποχωρεί από τα «σφυριά» μετά από 7 χρόνια ο Ντέβιντ Μόγες (pic)

Όπως ενημέρωσε επίσημα η Γουέστ Χαμ, ο Ντέιβιντ Μόγες θα αποχωρήσει από την τεχνική ηγεσία του συλλόγου στο τέλος της σεζόν, με τον Γιούλιεν Λοπετέγκι να είναι, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, ο διάδοχός του.

Παρελθόν θα αποτελέσει ο Ντέιβιντ Μόγες από την τεχνική ηγεσία της Γουέστ Χαμ στο τέλος της σεζόν.

Όπως ανακοίνωσαν με επίσημη ενημέρωσή τους τα «σφυριά», οι δύο πλευρές θα ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους από το καλοκαίρι, με τον Σκωτσέζο πολύπειρο τεχνικό να αποχωρεί μετά από σχεδόν μία εφταετία στον πάγκο των Λονδρέζων.

Διαβάστε επίσης: Η… μεγάλη Πέμπτη, ο Ορτέγκα, η 11αδα, οι 11 μέρες όλη η χρονιά και το «δεν μπορώ να περιμένω…»

Ούτως ή άλλως, το συμβόλαιο του 61χρονου προπονητή τελειώνει στο τέλος της σεζόν και η διοίκηση των «χάμερς» δεν είναι διατεθειμένη να προχωρήσει στην ανανέωσή του. Μάλιστα, τελευταία δημοσιεύματα αναφέρουν ότι η Γουέστ Χαμ έχει συμφωνήσει με τον Γιούλιεν Λοπετέγκι, με τον Ισπανό να παίρνει τα ηνία του συλλόγου το ερχόμενο καλοκαίρι.

Ο Ντέιβιντ Μόγες αποχωρεί από τα «σφυριά» μετά τον Νοέμβριο του 2017, όταν και έκατσε για πρώτη φορά στον πάγκο της αγγλικής ομάδες, καταγράφοντας συνολικά 259 παιχνίδια ως προπονητής της Γουέστ Χαμ.

Μάλιστα ο Μόγες έφτασε με τους Λονδρέζους στην κατάκτηση του Europa Conference League την περασμένη σεζόν, επικρατώντας στον τελικό της Φιορεντίνα με 2-1, φέρνοντας τον πρώτο τίτλο μετά από 43 χρόνια στον σύλλογο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ