Παγκόσμιο Κύπελλο: Κόπηκε ο Μήτρου-Λονγκ από την προετοιμασία του Καναδά (pic)

Παγκόσμιο Κύπελλο: Κόπηκε ο Μήτρου-Λονγκ από την προετοιμασία του Καναδά (pic)

Ο Ναζ Μήτρου-Λονγκ κόπηκε από την προετοιμασία του Καναδά εν όψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Κίνας, ενώ δεν θα αγωνιστεί ούτε ο Τζαμάλ Μάρεϊ.

O Nικ Νερς έκοψε από την προετοιμασία του Καναδά τον Ναζ Μήτρου-Λονγκ εν όψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Κίνας (31/8-15/9). Ο Μήτρου-Λονγκ θα συνεχίσει να δουλεύει ατομικά και περιμένει τις ευκαιρίες του από τους Ιντιάνα Πέισερς τη σεζόν 2019-20.

Τα προβλήματα πάντως για τον Καναδά πάντως δεν σταματάνε, καθώς μετά τους Αρ Τζέι Μπάρετ, Άντριου Γουίγκινς, Τρίσταν Τόμπσον και Ντουάιτ Πάουελ, ο Νερς είδε και τον Τζαμάλ Μάρεϊ να αποχωρεί από την προετοιμασία του Παγκοσμίου Κυπέλλου εξαιτίας τραυματισμού.

Οι Μάρεϊ, Μπάρετ, Γουίγκινς, Πάουελ, Τόμπσον, που αποσύρθηκαν όπως αναφέραμε λόγω τραυματισμών, θα μπορούσαν εύκολα να αποτελούν τη βασική πεντάδα του Καναδά στη διοργάνωση, άρα γίνεται ευκόλως κατανοητό πόσο μεγάλη είναι η ζημιά.

Ο Καναδάς θα αντιμετωπίσει σε φιλικούς αγώνες τις Νιγηρία, Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία (από δύο φορές την κάθε μία) και τις ΗΠΑ στο Σίδνεϊ στις 26 Αυγούστου.

Δείτε τους 17 παίκτες που απαρτίζουν το ρόστερ του Καναδά αυτή τη στιγμή και τους δύο που θα λείψουν τελικά, Μπάρετ και Μάρεϊ:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ