Χέντο Τούρκογλου : «Θα πάρουμε σημαντικές αποφάσεις»

Χέντο Τούρκογλου : «Θα πάρουμε σημαντικές αποφάσεις»

Ο πρόεδρος της τουρκικής ομοσπονδίας, Χέντο Τούρκογλου, δεν σταματά να δουλεύει για την επόμενη μέρα του αθλήματος, μετά τον κορωνοϊό.

Την ώρα που η Τουρκία δοκιμάζεται (ενδεχομένως πληρώνει και τις λανθασμένες αποφάσεις του Ερντογάν και των συνεργατών του) έντονα από την πανδημία, ο Χέντο Τούρκογλου κι οι συνεργάτες του δουλεύουν πυρετωδώς, για την επόμενη μέρα. Όπως είπε ο πρόεδρος της Τουρκικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, «υπάρχουν σημαντικές αποφάσεις, που πρέπει να ληφθούν. Είμαστε σε σκέψεις για το πώς να κάνουμε το μπάσκετ καλύτερο».

Είναι δεδομένο ότι όσα σχέδια και αν γίνουν είναι επί χάρτου, καθώς κανείς δεν μπορεί να προβλέψει την επόμενη μέρα. «Πρέπει όλοι να κάνουμε υπομονή. Είναι πολύ σημαντικό να ακολουθήσουμε τις συστάσεις των εξουσιοδοτημένων υπουργών μας και των αρμοδίων» τόνισε ο κ. Τούρκογλου, ο οποίος δεν ξέχασε να σημειώσει «πρέπει διαρκώς να λέμε πόσο ευχαριστούμε τους εργαζομένους της υγειονομικής περίθαλψης σε αυτή τη διαδικασία».

Έστειλε μήνυμα παραμονής στο σπίτι («οι συνεργάτες μου κι εγώ, καθένας από το γραφείο στο σπίτι του, δουλεύουμε σκληρά, σκεφτόμαστε πώς μπορούμε να φέρουμε το μπάσκετ στο σημείο, όπου μετά τον κορωνοϊό να είναι καλύτερο απ’ ότι γνωρίζαμε») κι εξήγησε πως «θέλουμε να κάνουμε το τουρκικό μπάσκετ να είναι ιδιαίτερα θελκτικό για τον κόσμο».

Γνωρίζει ότι τα πράγματα δεν είναι εύκολα. «Δυστυχώς, θα βρεθούμε αντιμέτωποι με καταστάσεις, στις οποίες δεν μπορεί να είναι όλοι ευχαριστημένοι με τις αλλαγές που θα κάνουμε. Ας ελπίσουμε ότι οι άνθρωποι και οι σύλλογοί μας θα κατανοήσουν. Αυτό που δεσμευόμαστε είναι πως θα πάρουμε τις περισσότερες αποφάσεις μαζί τους. Ελπίζω να πετύχουμε τον πιο ανώδυνο τρόπο, ώστε να περάσουμε στην επόμενη μέρα. Για την ώρα, ολόκληρος ο κόσμος δεν μπορεί να βρει την απάντηση. Υπάρχουν γεγονότα που δεν αφορούν μόνο στο πρωτάθλημα. Το σημαντικό είναι να είμαστε όλοι υγιείς».

Αντί επιλόγου, ο ηγέτης του τουρκικού μπάσκετ είπε «έχουμε σενάρια, που εργαζόμαστε. Τα μοιραζόμαστε με τους συλλόγους μας και παίρνουμε ανατροφοδότηση από αυτούς. Κανείς δεν πρέπει να αμφιβάλει ότι θα πάρουμε τις καλύτερες αποφάσεις».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ