Έτοιμη να συνεχίσει το πρωτάθλημά της η Τουρκία

Έτοιμη να συνεχίσει το πρωτάθλημά της η Τουρκία

Η Τουρκική Ομοσπονδία θα ανακοινώσει τις επόμενες ημέρες την απόφασή της, αλλά δηλώνει έτοιμη να συνεχίσει τις διοργανώσεις της.

Εξετάζει όλα τα σενάρια, περιμένει τις αναλύσεις των επιστημονικών επιτροπών και δηλώνει έτοιμη να συνεχίσει το πρωτάθλημα η τουρκική ομοσπονδία μπάσκετ! Οποιαδήποτε σχέση με πρόσωπα στην αντίστοιχη ελληνική ομοσπονδία είναι απολύτως συμπτωματική. Βλέπετε, οι Τούρκοι είναι πολύ σοβαροί για να τους συγκρίνουμε με μας, όσο κι αν αυτό δεν χαϊδεύει τα αυτιά μας.

Τι ανακοίνωσε η TBF; Η Τουρκική Ομοσπονδία Μπάσκετ ανακοίνωσε ότι είναι έτοιμη για όλα τα σενάρια, σχετικά με την έναρξη του πρωταθλήματος. Η Επιστημονική Επιτροπή τόνισε ότι η απόφαση θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες, σύμφωνα με τις απόψεις των αρμόδιων Υπουργείων και συλλόγων.

Η δήλωση της TBF έχει ως εξής:
«Συνεχίζουμε να παρακολουθούμε τις εξελίξεις, που σχετίζονται με την επιδημία του κορωνοϊού, οι επιπτώσεις της οποίας συνεχίζονται στη χώρα μας και στον κόσμο.

Η Τουρκική Ομοσπονδία Μπάσκετ είχε δεσμευτεί να ανακοινώσει μέχρι τις 30 Απριλίου 2020 τις αποφάσεις για το πρωτάθλημά μας. Αποδείχθηκε ότι θα χρειαστούμε περισσότερο χρόνο για την αξιολόγηση της τρέχουσας κατάστασης.

Θα ανακοινώσουμε την απόφασή μας τις επόμενες ημέρες, μετά τις γνωμοδοτήσεις της Επιστημονικής Επιτροπής, των αρμοδίων Υπουργείων και των συλλόγων, σχετικά με αυτήν την ευαίσθητη κατάσταση, όπου όλα τα σενάρια, συμπεριλαμβανομένης της συνέχισης των πρωταθλημάτων μας, είναι έτοιμα και η έκθεση της επιτροπής Υγείας μας έχει ολοκληρωθεί.
Ανακοινώνεται στο κοινό, με σεβασμό».

Μιλάμε για μια χώρα, που έχει πληγεί περισσότερο από εμάς από την πανδημία, μια χώρα που έχει πολύ περισσότερο κόσμο και που η Ομοσπονδία της είπε το αυτονόητο: Είμαστε έτοιμοι, αλλά περιμένουμε τις συστάσεις από τους αρμόδιους φορείς. Ούτε κατέβασε ρολά, ούτε μετέθεσε αλλού το βάρος της ευθύνης για την όποια απόφαση. Αυτό, στα δικά μου μάτια, είναι υπεύθυνη στάση. Μπορώ, είμαι έτοιμος, αλλά περιμένω το «πράσινο φως». Δυστυχώς, είναι τόσο κοντά και τόσο μακριά αυτού του είδους οι διοικητικές αποφάσεις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ