ΠΣΑΠ κατά ΕΠΟ για τον τελικό του Κυπέλλου : «Είμαστε άνθρωποι, όχι άψυχες μηχανές»

ΠΣΑΠ κατά ΕΠΟ για τον τελικό του Κυπέλλου : «Είμαστε άνθρωποι, όχι άψυχες μηχανές»

Ο ΠΣΑΠ εξέδωσε ανακοίνωση για τον τελικό του κυπέλλου, εκφράζοντας ανοιχτά την δυσαρέσκεια του για όλα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ημέρες.

Κανένας δεν μπορεί να μιλήσει με σιγουριά για το τι μέλλει γένεσθαι, με τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος. Η ημερομηνία τις 26ης Ιουλίου ανήκει στο παρελθόν και όλα βρίσκονται στον αέρα.

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών πήρε επίσημη τοποθέτηση πάνω σε όλα όσα συμβαίνουν, καλώντας τις αρμόδιες αρχές και την ΕΠΟ να σκεφτούν την θέση του ποδοσφαιριστή, στέλνοντας το μήνυμα «Είμαστε άνθρωποι, όχι άψυχες μηχανές».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΣΑΠ:

«Έφτασε και η Τετάρτη και για όσους δεν γνωρίζουν τι σημαίνει για εμάς και τους προπονητές μας αυτή η ημέρα της εβδομάδας, θα προσπαθήσουμε μέσα σε δύο γραμμές να σας εξηγήσουμε. Είναι η ημέρα όπου αρχίζουμε όλοι μέσα σε μία ομάδα να καταστρώνουμε τα σχέδια του αγώνα της Κυριακής. Είναι η ημέρα όπου όλη η καθημερινότητα μας μπαίνει στους ρυθμούς της Κυριακής. Το μυαλό και το σώμα είναι ένα με τον αγώνα της Κυριακής. Όλα αυτά φανταστείτε τα επί 1.000, όταν αυτός ο αγώνας δεν είναι κάποιος συνηθισμένος, αλλά είναι ο μεγάλος τελικός. Ένας τελικός που οι ποδοσφαιριστές έδωσαν τα πάντα για να βρίσκονται εκεί. Όποιον και να ρωτήσετε από εμάς, δεν υπάρχει κάποιος που να μην θέλει να παίζει τέτοιους αγώνες. Ένας τελικός όπου θα πρέπει να είναι γιορτή και να διαφημίζει το ποδόσφαιρο.

Η φετινή ποδοσφαιρική χρονιά ήταν πολύ δύσκολη και βιώσαμε πρωτόγνωρες καταστάσεις, κάναμε μέσα στον καύσωνα μίνι προετοιμασία και παίξαμε κάτω από αντίξοες συνθήκες, διακινδυνεύοντας την ίδια μας την υγεία για το καλό του ποδοσφαίρου. Επιτέλους σκεφτείτε και τον ποδοσφαιριστή. Δεν είναι όλα νούμερα και ημερομηνίες. Είμαστε άνθρωποι, όχι άψυχες μηχανές, να περιμένουμε πότε, εάν και πού θα παίξουμε ποδόσφαιρο, ενώ σε λίγες μόνο ημέρες θα ξεκινήσει η προετοιμασία μας για την επόμενη σεζόν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ