«Γεμάτος» ο Ολυμπιακός στην Κρήτη

«Γεμάτος» ο Ολυμπιακός στην Κρήτη

Σύσσωμη η ομάδα των «ερυθρόλευκων» στο Ηράκλειο για τον τελικό με την ΑΕΚ. Στην αποστολή και οι Αγραβάνης, Τιλί και Αρσενόπουλος.

Μετά από καιρό ο Γιάννης Σφαιρόπουλος έχει λόγους να χαμογελάει. Βλέπει το ρόστερ του γεμάτο, σε σημείο που αναγκάζεται να αφήνει παίκτες εκτός 12άδας.

Ο Ολυμπιακός λοιπόν ταξίδεψε στο Ηράκλειο, έχοντας όλους τους παίκτες της ομάδας στην αποστολή του. Οι «ερυθρόλευκοι» αφού προπονήθηκαν στο ΣΕΦ, αναχώρησαν για την Κρήτη όπου το Σάββατο θα αγωνιστούν στον 43ο τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος απέναντι στην ΑΕΚ.

Στην αποστολή του Ολυμπιακού είναι και ο Δημήτρης Αγραβάνης με τον Κιμ Τιλί που δεν θα αγωνιστούν όμως, αλλά και ο Νίκος Αρσενόπουλος, με τον νεαρό γκαρντ να ακολουθεί κανονικά την ομάδα του, αφού αναβλήθηκε το προπονητικό τριήμερο της Εθνικής Εφήβων για το οποίο είχε κληθεί.

Την Παρασκευή (16/2) η ομάδα του Πειραιά θα προπονηθεί στα «2 Αοράκια» ενώ αμφότεροι οι συνδιεκδικητές του τροπαίου, θα τεθούν υπό την ανάκριση των εκπροσώπων του Τύπου στις 18:00, καθώς θα μιλήσουν οι προπονητές και οι αρχηγοί των ομάδων για τον μεγάλο τελικό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ