EOK : Επικίνδυνη ηγεσία

EOK : Επικίνδυνη ηγεσία

Όταν ο Γενικός Γραμματέας της ΕΟΚ δεν ξέρει τους κανονισμούς, ΠΑΡΑΙΤΕΙΤΑΙ.

Γράφουμε εδώ και καιρό ότι η ηγετική ομάδα της ΕΟΚ κάνει κακό στο ελληνικό μπάσκετ. Απόψε πήραμε άλλο ένα δείγμα. Ο Γενικός Γραμματέας της Ομοσπονδίας, 23 ώρες πριν το τζάμπολ του τελικού, δεν γνωρίζει αν έχει δικαίωμα συμμετοχής ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος.

Είναι αλήθεια πως δεν έχω ενημερωθεί για τις αλλαγές κανονισμών στο Πράσινο Ακρωτήριο και στο Μάτσου Πίτσου, όμως στις υπόλοιπες χώρες πρέπει να ισχύει ο ίδιος κανονισμός, για τις εσωτερικές διοργανώσεις, να μπορούν όσοι παίζουν στο Πρωτάθλημα, να αγωνίζονται και στο Κύπελλο.

Κάποιος ξέχασε να αλλάξει τον κανονισμό. Δεν είναι παράξενο. Τρέχα να σώσεις τα χρήματα που πήρε ο Αντρέα Τρινκιέρι, μπλοκάροντας τους λογαριασμούς. Τρέχα να σώσεις τα χρήματα που πήρε ο Γιάννης Γεωργαλής, ακολουθώντας ανάλογη διαδρομή. Τρέχα να σώσεις τα χρήματα που πήρε ο Νίκος Αγαδάκος, γιατί του έκαναν μαγκιές, όπως κάνουν στους διαιτητές της Ευρωλίγκας. Τρέχα να κυνηγάς την ουρά σου με τον Σπύρο Γκόντα, τον Γιάννη Φούφη, τον Ηλία Κορομηλά και τον Πέτρο Παπαπέτρου.

Πού να βρεθεί χρόνος να εναρμονίσεις τους κανονισμούς, με τις τελευταίες αποφάσεις σου. Φαντάζομαι ότι αν ψάξουμε λίγο παραπάνω, μπορεί να ανακαλύψουμε ότι δεν έχει περάσει η συμμετοχή αθλητών με σορτσάκι και να υποχρεωθούν να αγωνιστούν με φουστανέλα στον τελικό οι δύο φιναλίστ.

Η διοίκηση της ΕΟΚ είναι επικίνδυνη για το άθλημα. Ο Γενικός Γραμματέας ΔΕΝ γνώριζε αν έχει δικαίωμα συμμετοχής ένας διεθνής παίκτης στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Δεν θα ήταν κακό αν συνοδεύονταν με τη λέξη «συγνώμη, παραιτούμαι», αλλά δεν περιμένετε τέτοια ευθιξία.

Για το πόσο επικίνδυνη είναι αυτή η ηγετική ομάδα θα γράψουμε και αύριο. Υπομονή να έχετε…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ