Μια θέση στο Final Four του Κυπέλλου διεκδικούν Προμηθέας και ΠΑΟΚ

Μια θέση στο Final Four του Κυπέλλου διεκδικούν Προμηθέας και ΠΑΟΚ

Στην Πάτρα θα κριθεί απόψε (5/2, 20:00) το τελευταίο εισιτήριο για τo Final Four του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στον τοπικό Προμηθέα και τον ΠΑΟΚ.

Ο Προμηθέας απόψε (5/2, 20:00)  υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στο «Δημήτριος Τόφαλος» σε έναν αγώνα νοκ-άουτ, με τον νικητή να συμπληρώνει την τετράδα των ομάδων στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος, όπου εκεί βρίσκονται ήδη Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός και ΑΕΚ.

Το Final Four του Κυπέλλου Ελλάδος θα διεξαχθεί στο Ηράκλειο της Κρήτης το σαββατοκύριακο 18 με 20 Φεβρουαρίου, ενώ η κλήρωση αναμένεται να πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Δευτέρα στις 7 του μήνα.

Οι δύο ομάδες πρόκειται να παρουσιαστούν πλήρεις, ενώ για την ομάδα του Προμηθέα η μοναδική απουσία θα είναι ο Χάρης Γιαννόπουλος, ο οποίος είναι εκτός εδώ και καιρό και δεν υπολογίζεται, ενώ ο Άρης Λυκογιάννης θα έχει την ευκαιρία να δει τον Φιλ Γκριν να ντεμπουτάρει με την ασπρόμαυρη φανέλα.

Προμηθέας και ΠΑΟΚ έχουν αγωνιστεί ξανά στην Πάτρα φέτος για το πρωτάθλημα τον περασμένο Οκτώβριο, όπου οι Πατρινοί είχαν επικρατήσει με 84-77 σε ένα αρκετά επεισοδιακό παιχνίδι.

Διαιτητές της αποψινής αναμέτρησης αναμένεται να είναι οι Κάρδαρης, Τσολάκος και Θεονάς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ