Η μεγάλη αλήθεια του Κώστα Σλούκα

Η μεγάλη αλήθεια του Κώστα Σλούκα

Κώστας Σλούκας και Νεμάνια Νέντοβιτς εκπροσώπησαν τους δύο «αιώνιους» στη συνέντευξη Τύπου του τελικού Κυπέλλου.

Ο Κώστας Σλούκας ήταν αυτός που εκπροσώπησε τους παίκτες του Ολυμπιακού, στη συνέντευξή Τύπου του τελικού Κυπέλλου κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Ο ηγέτης των «ερυθρόλευκων» χαρακτήρισε ως το μεγαλύτερο ματς μέχρι στιγμή στη σεζόν τον αυριανό τελικό, ενώ εξέφρασε και την ελπίδα στο τέλος του αγώνα αυτός και οι συμπαίκτες του να είναι οι μεγάλοι νικητές.

«Για τον Ολυμπιακό σαν οργανισμό είναι σημαντική η αυριανή μέρα γιατί επιστρέφει σε έναν τελικό και διεκδικούμε το πρώτο τρόπαιο της χρονιάς. Είναι το πιο κρίσιμο ματς της χρονιάς ως τώρα και ελπίζουμε να είμαστε νικητές», ανέφερε ο διεθνής γκαρντ.

Νέντοβιτς: «Όλοι οι παίκτες και οι προπονητές ζούμε για αυτά τα παιχνίδια

Ο Σέρβος γκαρντ μίλησε από την πλευρά των «πράσινων» αναφερόμενος για την εμπειρία του από τα ντέρμπι «αιωνίων», ενώ τόνισε πως άπαντες περιμένουν τέτοια παιχνίδια.

«Έχουμε έναν μεγάλο τελικό μπροστά μας, ανάμεσα στις δύο αυτές ομάδες μετά από πολλά χρόνια. Όλοι οι παίκτες και οι προπονητές ζουν γι’ αυτά τα παιχνίδια. Θα προσπαθήσουμε να το απολαύσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο. Θέλουμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι με συγκέντρωση», ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε:

«Η εμπειρία που έχω ως τώρα από αυτά τα ντέρμπι είναι σπουδαία. Πέρσι με το lockdown δεν μπορούσαμε να ζήσουμε στο μέγιστο αυτά τα παιχνίδια λόγω της απουσίας του κόσμου, αλλά στα δύο φετινά παιχνίδια η εμπειρία ήταν πολύ όμορφη λόγω της ατμόσφαιρας και στα δύο γήπεδα. Θα ήθελα να είχαμε και τον κόσμο μας αύριο, αλλά ξέρω πως είναι δύσκολο λόγω των συνθηκών».

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ