Ζούρος: «Θα παίξει σημαντικό ρόλο σε πόσο καλή βραδιά θα βρεθεί η κάθε ομάδα»

Ζούρος: «Θα παίξει σημαντικό ρόλο σε πόσο καλή βραδιά θα βρεθεί η κάθε ομάδα»

Ο τεχνικός του Προμηθέα Πατρών μίλησε για τον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό. Οι παίκτες κλειδιά των δύο ομάδων, που θα κριθεί ο τελικός αλλά και τα κλειστά χαρτιά των δύο προπονητών.

Ο τεχνικός του Προμηθέα Ηλίας Ζούρος φιλοξενήθηκε στον «αέρα» του ΑΘΗΝΑ 984 και στην εκπομπή «Sport City». Ο έμπειρος τεχνικός μίλησε για τον αποψινό(17.00) μεγάλο τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στους δύο «αιώνιους», τονίζοντας τους παίκτες κλειδιά των δύο ομάδων, αλλά και τα κλειστά χαρτιά τα οποία σίγουρα κρατούν στην «φαρέτρα» τους οι δύο τεχνικοί.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ηλίας Ζούρος: 

Για το ποιούς θεώρει παίκτες κλειδιά των δύο ομάδων: «Σίγουρα κάθε πλευρά έχεις και τους ηγέτες της, αυτούς που θα πάρουν την μπάλα την κρίσιμη ώρα. Για τον Ολυμπιακό σίγουρα οι Σλούκας,Παπανικολαού,Βενζέκοφ, ενώ για τον Παθηναϊκό οι Νέντοβιτς,Έβανς και Ουαίτ.

Για το τι είναι πιο σημαντικό σε αυτά τα ματς: «Πάντα σε έναν τελικό παίζει σημαντικό ρόλο σε πόσο καλή βραδιά θα βρεθεί η κάθε ομάδα. Επίσης σημαντικό είναι ποιός θα είναι αυτός που θα βγεί μπροστά και θα γίνει ο πρωταγωνιστής, ο παίκτης Xfactor.

Για το εαν κάποιος προπονητής μπορεί να κάνει την έκπληξη: «Είναι αρκετά δύσκολο θεωρώ και οι δύο ομάδες γνωρίζουν πολύ καλά η μια την άλλη οπότε είναι πολύ δύσκολο να αιφνιδιάσει κάποιος από τους δύο προπονητές. Αλλά σίγουρα θα έχουν κάποια κλειστά χαρτιά. 

Για το που κρίνονται αυτά τα ματς: «Νομίζω σε έναν τελικό τα πλάνα και τα σχέδια των προπονητών περνάνε σε δεύτερη μοίρα. Αυτό που παίζει ρόλο είναι το πάθος και η ένταση που θα δείξουν οι παίκτες. Όποια ομάδα το θέλει περισσότερο αυτή έχει και τον πρώτο λόγο για την νίκη»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ