Βεζένκοφ: «Δείξαμε χαρακτήρα στον τελικό- Τρώγοντας, έρχεται και η όρεξη»

Βεζένκοφ: «Δείξαμε χαρακτήρα στον τελικό- Τρώγοντας, έρχεται και η όρεξη»

Ο Σάσα Βεζένκοφ μίλησε για την κατάκτηση του Κυπέλλου και τους επόμενους στόχους του Ολυμπιακού.

Για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος και τα συναισθήματά του μετά τον τελικό, μίλησε ο Σάσα Βεζένκοφ.

Ο 26χρονος φόργουορντ στάθηκε στο χαρακτήρα που έδειξαν οι «ερυθρόλευκοι» στο μεγάλο τελικό με τον Παναθηναϊκό, ενώ αναφέρθηκε και στους επόμενους στόχους του Ολυμπιακού σε πρωτάθλημα και Euroleague.

Αναλυτικά όσα είπε εκπομπή «Τζάμπολ» 

«Σίγουρα είναι μία μεγάλη στιγμή για την ομάδα μας, για εμάς. Ήταν ένα δύσκολο τριήμερο, νιώθαμε πάρα πολύ μεγάλη πίεση. Οπότε όταν τελειώνει έτσι, με ένα τρόπαιο η ένταση και τα συναισθήματα κυριεύουν, αλλά μην ξεχνάμε ότι είμαστε επαγγελματίες και πρέπει να το ξεχάσουμε γρήγορα γιατί έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι μπροστά μας».

Μας δίνει μία ηρεμία στο να δουλέψουμε πάνω στις αδυναμίες μας και στα λάθη που κάναμε αυτό το τριήμερο, αλλά και στα προηγούμενα παιχνίδια. Όταν έρχεται ένας τίτλος είσαι χαρούμενος. Όμως τρώγοντας έρχεται η όρεξη και πρέπει να δουλέψουμε σκληρά. Η Euroleague είναι πάρα πολύ απαιτητική, το πρωτάθλημα επίσης. Ο Μάρτιος είναι… φωτιά και έχουμε πάρα πολλούς αγώνες. Οπότε ηρεμία, κάτω το κεφάλι, ήταν μία μεγάλη επιτυχία αλλά από αύριο ξανά στη δουλειά».

Για τον χαρακτήρα που έδειξε ο Ολυμπιακός για να γυρίσει το ματς: «Ο τρόπος που κερδίσαμε στον τελικό μας κάνει ακόμα πιο χαρούμενους γιατί δείξαμε χαρακτήρα. Θα σταθώ στο ότι όλοι είχαμε πίεση. Βρέθηκα ακόμα και στον ημιτελικό να έχω άγχος παραπάνω. Γυρίσαμε μετά από δυόμιση χρόνια όπου η ομάδα δεν διεκδικούσε τρόπαια που η ομάδα έχει συνηθίσει να διεκδικεί. Το πρωτάθλημα είναι ο μεγάλος στόχος της σεζόν, αλλά ήταν ο πρώτος κομβικός τίτλος».

Για τη δική του βελτίωση: «Σίγουρα το καλοκαίρι δούλεψα πάρα πολύ στις αδυναμίες μου και στα δυνατά μου σημεία. Είχα 3-4 μήνες να δουλέψω για εμένα γνωρίζοντας ότι έρχεται απαιτητική χρονιά. Τα τελευταία χρόνια με τη βοήθεια των προπονητών μου με κάνουν να εξελίσσω πράγματα στο παιχνίδι μου. Και από ομαδική και ατομική δουλειά βλέπω τι χρειάζεται για να βοηθάω την ομάδα. Δεν είμαι ποτέ ικανοποιημένος με τον εαυτό μου και αυτό πιστεύω ότι με κάνει να βελτιώνομαι από χρονιά σε χρονιά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ