Βεζένκοφ: «Μας άνοιξε η όρεξη, στόχος μας οι δύο εγχώριοι τίτλοι»

Βεζένκοφ: «Μας άνοιξε η όρεξη, στόχος μας οι δύο εγχώριοι τίτλοι»

Ο Σάσα Βεζένκοφ μίλησε για το Κύπελλο που κατέκτησε ο Ολυμπιακός, για τους στόχους στο υπόλοιπο της σεζόν, αλλά και την εμπιστοσύνη που του έδειξαν οι ερυθρόλευκοι.

Ο Σάσα Βεζένκοφ σε δηλώσεις που παραχώρησε αναφέρθηκε στην κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στον Παναθηναϊκό στο Ηράκλειο της Κρήτης, την αμφισβήτηση που δέχθηκε τα προηγούμενα χρόνια και την όρεξη του Ολυμπιακού για τίτλους.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στη LiveSport:

«Είμαι ευτυχισμένος που μπορέσαμε να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας. Δεν θα πω ψέματα, ήταν δύσκολα 2,5 χρόνια, αλλά στον πρώτο τελικό που βρεθήκαμε καταφέραμε να κερδίσουμε».

Στην συνέχεια επισήμανε πως η κατάκτηση του Κυπέλλου φέρνει την δίψα για περισσότερους τίτλους, όσο και για την ανάγκη του Ολυμπιακού να πάρει όλους τους εγχώριους τίτλους:

«Με τους τίτλους σου ανοίγει η όρεξη. Πρωταρχικός στόχος ήταν πάντα οι δύο τίτλοι και να πάμε όσο το δυνατόν καλύτερα στην Ευρώπη. Θα το χαρούμε, όμως πρέπει να επιστρέψουμε άμεσα στην καθημερινότητά μας γιατί έχουμε μπροστά μας ένα πολύ δύσκολο αγώνα με μία πολύ καλή ομάδα».

Τέλος, τόνισε: «Μόνο εμείς ξέρουμε τι έχουμε περάσει. Δεν ήταν εύκολα τα πράγματα. Έπρεπε να δουλέψω πολύ σκληρά για να καθιερωθώ. Υπήρχαν πολλοί που δεν πίστευαν σε εμένα, αλλά είμαι χαρούμενος που τα 20 άτομα που δουλεύουν στον οργανισμό πιστεύουν. Θέλω να τους ευχαριστήσω γιατί με έκαναν να δουλέψω ακόμα περισσότερο, να δω τις αδυναμίες μου και να παρουσιαστώ ακόμα πιο καλός, γιατί μετά από κάθε παιχνίδι θέλω να βλέπω τα κακά και να τα βελτιώνω».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ