Παπαγιάννης: «Ο Παναθηναϊκός έχει πάντα στόχους να κατακτά τίτλους»

Παπαγιάννης: «Ο Παναθηναϊκός έχει πάντα στόχους να κατακτά τίτλους»

Ο Γιώργος Παπαγιάννης τόνισε με αφορμή το Final 8 του Κυπέλλου Ελλάδας, ότι οι «πράσινοι» έχουν πάντα στόχο να κατακτούν τίτλους.

Ο Γιώργος Παπαγιάννης μίλησε στη συνέντευξη Τύπου του Final 8 του Κυπέλλου Ελλάδος και τόνισε πως ανεξαρτήτως της εικόνας του Παναθηναϊκού, ο στόχος του πάντα είναι να διεκδικεί τους τίτλους και να τους κερδίζει.

Πέρα από τον Έλληνα σέντερ, ο προπονητής των πράσινων, Ντέγιαν Ράντονιτς υπογράμμισε ότι ο Παναθηναϊκός οφείλει πρωτίστως να είναι συγκεντρωμένος απέναντι στον Κολοσσό Ρόδου στον προημιτελικό του Final Eight.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Παπαγιάννη:

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που δημιουργήθηκε ο θεσμός του Final 8 και στην Ελλάδα. Ο Παναθηναϊκός έχει πάντα στόχο να κατακτά τίτλους, ανεξάρτητα από το πώς είναι η δική μας χρονιά, που δεν έχει πάει όπως θέλουμε. Ξεκινάμε με το παιχνίδι με τον Κολοσσό, που είναι σημαντικό, και μετά θα δούμε τα επόμενα. Να ευχηθώ να γίνουν ωραίοι αγώνες και ας κερδίσει ο καλύτερος».

Ντέγιαν Ράντονιτς: «Η προσέγγισή μας είναι ότι επικεντρωνόμαστε στο πρώτο ματς, με τον Κολοσσό. Προέχει βέβαια το αποψινό παιχνίδι με τον Προμηθέα, μετά θα δώσουμε βάσει στο Κύπελλο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ