Ταυρόπουλος: «Είμαι χαρούμενος και περήφανος για τα παιδιά» (vid)

Ταυρόπουλος: «Είμαι χαρούμενος και περήφανος για τα παιδιά» (vid)

Μόνο καλά λόγια είχε να πει για τους παίκτες του μετά την ήττα από την ΑΕΚ ο προπονητής του Πανιώνιου, Περικλής Ταυρόπουλος.

Περήφανος για την ομάδα του δήλωσε μετά την ήττα από την ΑΕΚ ο προπονητής του Πανιώνιου, Περικλής Ταυρόπουλος.

Ο Έλληνας τεχνικός έδωσε παράλληλα τα συγχαρητήριά του στην Ένωση και έκανε λόγο για μία γιορτή.

Διαβάστε επίσης: Γι’ αυτό σε λένε Θρύλο!

Όσα είπε ο Ταυρόπουλος:

«Από την στιγμή που πήγε το ματς στην παράταση, αυτό με ικανοποιεί. Με στενοχωρεί η ήττα. Είμαι χαρούμενος και περήφανος για τα παιδιά , φτάσαμε εκεί που φτάσαμε το παιχνίδι.

Εύχομαι να είναι καλά ο παίκτης της ΑΕΚ. Είναι μια γιορτή και κάναμε τον κόσμο να χαρεί».

Λίγο αργότερα στη συνέντευξη Τύπου είπε:

Για το ματς: «Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ, ελπίζω ο τραυματισμός του Μίτσελ να μην είναι σοβαρός. Είπαμε να χαρούμε τον αγώνα, τιμήσαμε τον θεσμό του Κυπέλλου. Ήρθαμε να παίξουμε και να τιμήσουμε αυτή τη γιορτή. Πόσο καλά παίξαμε φάνηκε, μην ευλογούμε τα γένια μας. Στο ημίχρονο είπα στους παίκτες πως μπορούμε να το κερδίσουμε. Έπαιξε ρόλο η κούραση στο τέλος, αλλά αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά. Μας ενδιαφέρει να δείξουμε την ίδια αυταπάρνηση και στο ματς της Κυριακής με τον ΟΦΗ. Όλοι μας, εγώ και τα παιδιά μαθαίνουμε σε κάθε παιχνίδι. Το πιστέψαμε ότι μπορούσαμε να κερδίσουμε μέχρι το τέλος.

Δεν μπορώ να πω ότι δεν στενοχωρήθηκα, αλλά δεν αδικήθηκα. Θέλω να έχουμε εμπιστοσύνη στους διαιτητές. Ήταν ένα παιχνίδι που κρίθηκε στη λεπτομέρεια και δεν μπορούμε να πούμε τίποτα παραπάνω. Το ευχαριστηθήκαμε, δεν παίξαμε ζώνη, είχαμε αρκετά παιδιά σε καλή μέρα και βάλαμε μια υποθήκη ότι έτσι πρέπει να παίζουμε και στα «εύκολα» ματς. Πρέπει να βλέπουμε παιχνίδι με παιχνίδι, να μείνουμε πρώτοι στη Β’ Εθνική συνεχίζοντας με την ίδια σοβαρότητα».

Για τον Χριστοδούλου: «Ο Φάνης είναι αρκετά ταπεινός, λέει λίγες κουβέντες, δεν μπλέκεται καθόλου στο προπονητικό, αλλά αγχώνεται πάρα πολύ. Σαν παίκτης, μου λέει, δεν είχε αγχωθεί τόσο πολύ. Η παρουσία του είναι πηγή έμπνευσης για όλα τα παιδιά. Η δουλειά που έχει γίνει από τη διοίκηση και τους παλιούς παίκτες του Πανιωνίου, είναι μια αλυσίδα από πολλούς κρίκους που όλοι έχουν να προσφέρουν. Ο Φάνης είναι ένα κρίκος από αυτούς, εγώ είμαι ένας πιο μικρός κρίκος. Τα παιδιά είναι οι πρωταγωνιστές όμως, ούτε ο Φάνης, ούτε κανείς άλλος».

Ο Αντώνης Μάντζαρης από την πλευρά του είπε στη συνέντευξη Τύπου:

«Τελειώνει ένα πολύ όμορφο ταξίδι για εμάς. Στην αρχή ξεκινήσαμε με στόχο το πρωτάθλημα στη Β’ Εθνική για να επιστρέψει ο Πανιώνιος εκεί που ανήκει. Το Κύπελλο ήταν ένας τρόπος να ξεφεύγουμε από τη καθημερινότητα για να κοντράρουμε ομάδες από μεγαλύτερες κατηγορίες.

Ήρθαμε να κάνουμε αυτό που κάνουμε όλη τη χρονιά, με τρέξιμο και πίεση στο ματς και όχι να παίξουμε ζώνη. Αν είχαμε παραπάνω δυνάμεις και λίγο περισσότερο τυχεροί θα μιλούσαμε για ιστορικό γεγονός. Φεύγουμε με ψηλά το κεφάλι».

Σε ερώτηση για τον αντίκτυπο που έχει στην ομάδα ο Φάνης Χριστοδούλου, σημείωσε:

«Κάθε επανάσταση χρειάζεται ένα σύμβολο. Ο Πανιώνιος έχει σε αυτή τη θέση τον Φάνη Χριστοδούλου. Τα λόγια είναι περιττά. Στην αρχή ντρεπόμασταν να του μιλήσουμε, στη συνέχεια γίναμε φίλοι του. Στα αποδυτήρια μας είπε να μπούμε να κερδίσουμε και να δώσουμε την ψυχή μας. Πιστεύω τον κάναμε περήφανο, όπως και τον κόουτς και τον κόσμο του Πανιωνίου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ