Κύπελλο: Και τώρα οι δύο τους…

Κύπελλο: Και τώρα οι δύο τους…

Στην "μάχη" του Final-8 μπαίνουν σήμερα Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός με στόχο το "ραντεβού" τους στον ημιτελικό εφόσον ξεπεράσουν τα εμπόδια Άρη και Κολοσσού αντίστοιχα

Η ΑΕΚ και το Περιστέρι έκαναν το πρώτο βήμα στα προμιτελικά του Final-8 και πλέον περιμένουν σήμερα να μαθουν το ζευγάρι του άλλου ημιτελικού του Κυπέλλου. Βλέπετε ήρθε η ώρα να μπει το… βαρύ πυροβολικό του ελληνικού μπάσκετ, ο νταμπλούχος και πρώτος στην Ευρωλίγκα Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός που ψάχνει μια επιτυχία στο Ηράκλειο που θα του δώσει ανάσα και ελπίδα για το μέλλον.

Διαβάστε επίσης: Ο Μίτσελ… περιμένοντας τον Χάμες βρήκε τον Μπιελ

Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός μπαίνουν σήμερα στη μάχη του Final-8 με στόχο να επικυρώσουν το ραντεβού τους το βράδυ του Σαββάτου στον ημιτελικό της διοργάνωσης. Για να συμβεί αυτό; Θα πρέπει να αποκλείσουν τον Άρη και τον Κολοσσό που βρίσκονται απέναντί τους ξέροντας πως ειναι τα μεγάλα αουτσάιντερ και πως δεν έχουν τίποτα να χάσουν.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει στις 3.45μμ τον Άρη με τον Μπαρτζώκα να έχει διαθέσιμο μετά απο καιρό τον Σλούκα στοχεύοντας σε μια επικυρωση του γκραν φαβοριτισμού που έχει. Αν θα μπορέσει να πετύχει ο Άρης ότι καμία ομάδα στην Ευρωλίγκα εδώ και εβδομάδες όπου οι ερυθρόλευκοι πάνε από νίκη σε νίκη και από θρίαμβο σε θρίαμβο; Δείχνει εξαιρετικά δύσκολο όμως στον αθλητισμό ποτέ δεν ξέρεις…

Το ίδιο ισχύει και για τον Παναθηναϊκό που θα βρει τον Κολοσσό στο δρόμο του για τα ημιτελικά του Κυπέλλου (7.15μμ). Με θέματα αγωνιστικά ο Παναθηναϊκός, με προβλήματα και απουσίες της τελευταίας στιγμής και κυρίως με τον Ράντονιτς να ειναι αλλά να (δείχνει να) μην είναι στην ομάδα.

Ένα τριήμερο που σύμφωνα με τα ρεπορτάζ θα κρίνει την παραμονή του στον πράσινο πάγκο αν και φαίνεται πως ακόμη και αυτό το Κύπελλο δεν είναι αρκετό για να σταματήσει την πορεία που έχουν πάρει τα πράγματα.

Ο Κολοσσός απο την άλλη προφανώς και θα ονειρεύεται να γίνει… Πανιώνιος και να βάλει στα σκοινιά τους προβληματικούς πράσινους, όπως έκανε η ιστορική ομάδα της Νέας Σμύρνης χθες απέναντι στην ΑΕΚ αναγκάζοντας την να παίξει παράταση για τον να τον λυγίσει.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ