Ο Μίτσελ… περιμένοντας τον Χάμες βρήκε τον Μπιέλ

Ο Μίτσελ… περιμένοντας τον Χάμες βρήκε τον Μπιέλ

Επέστρεψε ο Πεπ Μπιέλ στις προπονήσεις του Ολυμπιακού. Σήμερα όμως το θέμα ήταν ο… Χάμες.

Χωρίς τον Χάμες Ροντρίγκες το πρόγραμμα της πρωινής προπόνησης του Ολυμπιακού. Ο Κολομβιανός αισθάνθηκε ξανά ενοχλήσεις (όπως και την περασμένη εβδομάδα εξ ου και έχασε τον ημιτελικό κυπέλλου με την ΑΕΚ) και προφυλάχτηκε από το τεχνικό τιμ.

Αύριο Παρασκευή θα «δοκιμάσει» να επιστρέψει. Και ουσιαστικά μέσα από αυτό το τεστ θα φανεί και ο βαθμός ετοιμότητας του για το παιχνίδι της Κυριακής με τη Λαμία. Πάνω λοιπόν που επέστρεψε ο Πεπ Μπιέλ, ήρθε η «απουσία» του Χάμες να προκαλέσει έναν μικρό πονοκέφαλο στον Μίτσελ.

Διαβάστε επίσης: Το μεσημέρι που ξύπνησε ο γίγαντας: Ο μαέστρος Τράβιτσα, ο άλλος Ιντάλγκο και ο αφανής ήρωας…

Τον Ισπανό που επί της ουσίας είχε πάρει από νωρίς τις περισσότερες από τις αποφάσεις του για την εντεκάδα της Κυριακής, με πρώτη τη παραμονή σε αυτή του διδύμου Φορτούνης-Χάμες: Λογικό αν σκεφτεί κανείς ότι την Δευτέρα είχαν μαζί 2 γκολ και 3 ασίστ στο… πάρτι με αντίπαλο τον Παναιτωλικό. Έμεινε πολύ ικανοποιημένος ο Μίτσελ από την εικόνα του Ολυμπιακού κόντρα στην ομάδα του Αγρινίου.

Από τον τρόπο που οι Ερυθρόλευκοι δημιούργησαν, απείλησαν και σκόραραν. Στο μυαλό του λοιπόν δεν έχει πολλές αλλαγές. Μάλλον τις υποχρεωτικές. Δηλαδή ο Παϊτίμ Κασάμι αντί του τιμωρημένο Εμβιλά και ο Ανδρέας Ντόι αντί του τραυματία Παναγιώτη Ρέτσου. Πλέον αν δεν μπορέσει να αγωνιστεί ο Χάμες (που προφανώς και είναι νωρίς για να το αναφέρει κανείς); Η κουβέντα φυσικά αλλάζει.

Απλά ο Ολυμπιακός έχει λύσεις. Τον Πεπ Μπιέλ που μόλις επέστρεψε. Τον Σέρζι Κανός που έκανε ένα καταπληκτικό μισάωρο τη Δευτέρα ερχόμενος από τον πάγκο. Τον Γιώργο Μασούρα που το τελευταίο διάστημα μένει εκτός rotation αλλά που φυσικά παραμένει κεφάλαιο. Ακόμη και τον Ματιέ Βαλμπουενά που έχει πολύ μεγάλη επιθυμία να προσφέρει. Προφανώς η προπόνηση της Παρασκευής θα δώσει μια ασφαλέστερη εικόνα με θέα στη Λαμία και στο κρίσιμο ματς της Κυριακής. Το τελευταίο πριν από το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο «Καραϊσκάκης».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ