Βεζένκοφ: «Πάμε σαν μια γροθιά στον ημιτελικό»

Βεζένκοφ: «Πάμε σαν μια γροθιά στον ημιτελικό»

Ο Σάσα Βεζένκοφ μίλησε μετά τη νίκη-πρόκριση του Ολυμπιακού απέναντι στον Άρη, στα ημιτελικά του Κυπέλλου και τόνισε πως εκείνος και οι συμπαίκτες του είναι έτοιμοι για το αυριανό παιχνίδι, ενώ αναφέρθηκε και στην παρουσία ανθρώπου των Κινγκς στο γήπεδο.

Ο Ολυμπιακός νίκησε χωρίς να αντιμετωπίσει ιδιαίτερα προβλήματα τον Άρη με 82-51 για το προημιτελικά του Final 8 του Κυπέλλου Ελλάδος και πήρε την πρόκριση για τους «4» εκεί όπου θα αντιμετωπίσει το νικητή του ζευγαριού, Παναθηναϊκός-Κολοσσός Ρόδου.

Ο Σάσα Βεζένκοφ, που ήταν και σήμερα από τους πρωταγωνιστές στη νίκη των «ερυθρόλευκων», τόνισε στις δηλώσεις του μετά το τέλος του ματς πως η ομάδα του θα είναι έτοιμη για την αυριανή αναμέτρηση, ενώ σχολίασε και το γεγονός πως στο γήπεδο βρέθηκε άνθρωπος των Σακραμέντο Κινγκς.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός σε ΚΕΔ για τον Κατοίκο: «Ωρολογιακή βόμβα στα θεμέλια του πρωταθλήματος- Αλλάξτε τον τώρα»

Όσα είπε ο Βεζένκοφ στην κάμερα της ΕΡΤ:

«Το πως ξεκινήσαμε έδειξε πόσο έτοιμοι είμαστε και πόσο σεβόμαστε τον Άρη. Τα 21 λάθη ήταν πολλά, πρέπει να βελτιωθούμε, είχαμε κάποια κενά διαστήματα. Σημασία έχει ότι είμαστε στον ημιτελικό, τώρα θα ξεκουραστούμε και να δούμε το επόμενο παιχνίδι. Ανά πάσα στιγμή μπορεί να παίξει ο καθένας, η ομάδα συσπειρώνεται σε κάθε απουσία. Ο καθένας έχει τον ρόλο του, πάμε σαν μια γροθιά στο αυριανό παιχνίδι».

Για το ενδιαφέρον των Κινγκς:

«Δε θέλω να πω πολλά. Ειμαι στην Κρήτη για έναν στόχο. Εκτιμάω όποιον έκανε τόσα χιλιόμετρα να με δει και με τιμάει το ενδιαφέρον. Ομως πηγαίνω μέρα με τη μέρα , έτσι και τώρα. Θέλω να φτάσουμε ως το τέλος. Είμαι συγκεντρωμένος στους στόχους μου και να είμαστε υγιείς».

Ο Τόμας Γουόκαπ σχολίασε:

«Χαρήκαμε για τη νίκη. Βλέπουμε πλέον τον ημιτελικό. Ο Άρης μας έβαλε κάποια προβλήματα, τα λύσαμε μαζί ως ομάδα και φτάσαμε στη νίκη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ