Στην Κρήτη οι Σακραμέντο Κινγκς για τον Βεζένκοφ – Θα κάνουν κίνηση το καλοκαίρι;

Στην Κρήτη οι Σακραμέντο Κινγκς για τον Βεζένκοφ – Θα κάνουν κίνηση το καλοκαίρι;

Ο άμεσος συνεργάτης του Μάικ Μπράουν, Τζέι Τραϊάνο βρίσκεται στα «Δύο Αοράκια» για να δει από κοντά τον Σάσα Βεζένκοφ - Τι είπε για πιθανή πρόταση;

Ο Ολυμπιακός κοντράρεται με τον Άρη στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος στα «Δύο Αοράκια» και στο γήπεδο βρίσκονται «μάτια» από το ΝΒΑ και τους Σακραμέντο Κινγκς για τον Σάσα Βεζένκοφ.

Συγκεκριμένα, ο άμεσος συνεργάτης του προπονητή των «Βασιλιάδων» Μάικ Μπράουν, Τζέι Τραϊάνο, είναι στην Ελλάδα για να παρακολουθήσει από κοντά τα παιχνίδια του Final 8 και ιδίως την πορεία του πάουερ φόργουορντ του Ολυμπιακού, του οποίου τα δικαιώματα έχει το Σακραμέντο.

Η διακοπή στο ΝΒΑ για το All Star Game έδωσε την ευκαιρία στον Τζέι Τραϊάνο να βρεθεί στην Κρήτη για να δει από κοντά τον Βεζένκοφ και την πρόοδο του Βούλγαρου άσου. Αξίζει να σημειωθεί μάλιστα πως μίλησε και στην κάμερα της ΕΡΤ, επιβεβαιώνοντας πως είναι στην Ελλάδα για να παρακολουθήσει από κοντά την πορεία του Βεζένκοφ.

Από εκεί και πέρα, πάντως ρωτήθηκε για το αν θα έχει συνομιλία με τον παίκτη, ή αν θα καταθέσουν πρόταση το καλοκαίρι οι Κινγκς, χωρίς ωστόσο ο Τραϊάνο να απαντήσει αν οι Κινγκς θα κάνουν κίνηση για την απόκτησή του, τονίζοντας πως είναι θέμα του front office.

Αυτό που έχει ιδιαίτερη σημασία είναι πως ο σκάουτερ των Κινγκς γνωρίζει πολύ καλά για την επέκταση της συνεργασίας του Ολυμπιακού με τον Βεζένκοφ, αλλά δεν έχει μπει στο οικονομικό σκέλος της.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ