Παπανικολάου: «Οι εικόνες που θα μείνουν μετά το τουρνουά εύχομαι να είναι μόνο όμορφες»

Παπανικολάου: «Οι εικόνες που θα μείνουν μετά το τουρνουά εύχομαι να είναι μόνο όμορφες»

Ο Κώστας Παπανικολάου μίλησε στην συνέντευξη Τύπου για το Final-8 του Κυπέλλου Ελλάδος.

Ο Κώστας Παπανικολάου εκπροσώπησε τους συμπαίκτες του στον Ολυμπιακό, στην συνέντευξη Τύπου για το Final-8 του Κυπέλλου Ελλάδος.

Ο αρχηγός των Πειραιωτών, τόνισε πως η ιστορία των μονών παιχνιδιών έχει δείξει ότι δεν υπάρχει φαβορί, ενώ υποστήριξε ότι δεν πρέπει να θεωρείται τίποτα δεδομένο.

Διαβάστε επίσης: Μπαρτζώκας: «Το μυαλό μας μόνο στο Περιστέρι, όποιος παίζει στον Ολυμπιακό έχει υψηλό κίνητρο»

Αναλυτικά όσα είπε:

«Να ευχηθώ με την σειρά μου να έχουμε μια καλή διοργάνωση, καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες. Η υγεία όπως ανέφερε και ο κόουτς Ζούρος αλλά και ο Σπανούλης είναι πάνω από όλα. Οι εικόνες που θα μείνουν μετά το τουρνουά εύχομαι να είναι μόνο όμορφες. Δεν υπάρχει στην ζωή ενός αθλητή που να θεωρεί ένα τρόπαιο αμελητέο.

Κάθε τίτλος είναι σημαντικός, για αυτό παίζουμε για να κερδίσουμε τίτλους και να πετυχαίνουμε στόχους και να γινόμαστε καλύτεροι κάθε φορά. Σίγουρα θέλουμε να κερδίσουμε, θα παλέψουμε για αυτό, δεν υπάρχει τίποτα δεδομένο.

Η ιστορία έχει δείξει ότι δεν υπάρχει φαβορί, πρέπει να αντιμετωπίζεις κάθε αντίπαλο με σεβασμό, ωστέ να μπορέσεις να βγάλεις τον καλύτερο σου εαυτό. Εμείς θα ξεκινήσουμε την Παρασκευή κόντρα σε μια ομάδα η οποία έχει γερές βάσεις και κανόνες, οπότε δεν θεωρούμε τίποτα δεδομένο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ