ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός: Πρώτη «μάχη» στην κατάμεστη Τούμπα

ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός: Πρώτη «μάχη» στην κατάμεστη Τούμπα

ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός διασταυρώνουν τα ξίφη τους στην γεμάτη Τούμπα στο πρώτο ραντεβού τους με φόντο τον τελικό του Κυπέλλου.

ΠΑΟΚ Vs Παναθηναϊκός πράξη πρώτη…

Έπειτα από περίπου δύο μήνες η Τούμπα ανοίγει τις Πύλες της στον πρώτο ημιτελικό του ζευγαριού που θα κρίνει το έναν εκ των φιναλίστ του Κυπέλλου Ελλάδας.

Οι γηπεδούχοι προέρχονται από το εντός έδρας 1-1 με την ΑΕΚ. Αποτέλεσμα το οποίο διατήρησε τον ΠΑΟΚ στην κορυφή της βαθμολογίας με συγκάτοικο τον Παναθηναϊκό, κρατώντας την Ένωση στο -2 και τον Ολυμπιακό στο -6.

Διαβάστε επίσης: Μπακς – Χιτ 97-123: Βαριά εντός έδρας ήττα από το Μαϊάμι τα «ελάφια»

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Βιεϊρίνια, Εκόνγκ, Σάστρε και Νάσμπεργκ.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ:

Κοτάρσκι , Ζίβκοβιτς , Ότο , Κεντζιόρα , Κουλιεράκης , Μιχαηλίδης , Μπάμπα , Ράφα Σοάρες , Τσιγγάρας , Σβαμπ , Οζντόεφ , Μεϊτέ , Μάρκος Αντόνιο , Μουργκ , Κωνσταντέλιας , Τάισον , Α.Ζίβκοβιτς Ντεσπόντοφ , Μπράντον , Σαμάτα , Τζίμας

Από την άλλη ο Παναθηναϊκός πέρασε σαν… σίφουνας με 3-0 από τις Σέρρες κόντρα στον Πανσερραϊκό και ταξιδεύει στη Θεσσαλονίκη με στόχο ένα καλό αποτέλεσμα το οποίο θα του δώσει ξεκάθαρο προβάδισμα πρόκρισης ενόψει και της ρεβάνς της «Λεωφόρου».

Εκτός έμειναν οι Ούγκο, Ακαϊντίν, Βέρμπιτς, Λημνιός, Ιωαννίδης, Τζούριτσιτς, Μάγκνουσον και Πάλμερ-Μπράουν.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού:

Λοντίγκιν, Ντραγκόφσκι, Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Ζέκα, Μπακασέτας, Σπόραρ, Μπερνάρ, Τσέριν, Μαντσίνι, Γεντβάι, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Γερεμέγεφ, Παλάσιος, Βιλένα, Αράο, Φικάι, Κυριόπουλος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ