ΠΑΟΚ: Τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή του Κωνσταντέλια στο ματς με τον Παναθηναϊκό

ΠΑΟΚ: Τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή του Κωνσταντέλια στο ματς με τον Παναθηναϊκό

Την τελευταία στιγμή θα αποφασισθεί από τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ αν ο Γιάννης Κωνσταντέλιας θα συμπεριληφθεί στα πλάνα του Ραζβάν Λουτσέσκου ενόψει του πρώτου ημιτελικού κόντρα στον Παναθηναϊκό (14/2, 19:30).

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του το απόγευμα της Τρίτης (13/2) και είναι έτοιμος να υποδεχθεί τον Παναθηναϊκό στο γήπεδο της Τούμπας (Τετάρτη 14/2, 19:30), στο πρώτο ματς ανάμεσα στις δυο ομάδες για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Η τελευταία πρόβα της ομάδας του Ραζβάν Λουτσέσκου διεξήχθη στη Νέα Μεσημβρία. Ο Ρουμάνος προπονητής δούλεψε κατά κύριο λόγο με τους παίκτες στο τακτικό κομμάτι με έμφαση στην ανάπτυξη, ενώ ειδικό πρόγραμμα έγινε και για τις στατικές φάσεις.

Διαβάστε επίσης: Ένας κανονικός προπονητής, σε μια δίκαιη αξιολόγηση…

Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας έμεινε εκτός προπόνησης καθώς συνεχίζει να ταλαιπωρείται από ίωση. Ο 20χρονος διεθνής μεσοεπιθετικός συμπεριλήφθηκε κανονικά στην αποστολή και η συμμετοχή του στο αυριανό παιχνίδι θα κριθεί την τελευταία στιγμή. Στην αποστολή επιστρέφει ο Γιάννης Μιχαηλίδης που απουσίασε από το ντέρμπι με την ΑΕΚ, όπως και ο Στέφανος Τζίμας. Αντίθετα, έμειναν εκτός οι Ίβαν Νάσμπεργκ, Αντρέ Βιεϊρίνια και Ζόαν Σάστρε.

Αναλυτικά οι παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο Λουτσέσκου είναι οι: Κοτάρσκι, Ζ. Ζίβκοβιτς, Ότο, Κεντζιόρα, Κουλιεράκης, Μιχαηλίδης, Μπάμπα, Ράφα Σοάρες, Τσιγγάρας, Σβαμπ, Οζντόεφ, Μεϊτέ, Μάρκος Αντόνιο, Μουργκ, Κωνσταντέλιας, Τάισον, Α. Ζίβκοβιτς, Ντεσπόντοφ, Μπράντον, Σαμάτα, Τζίμας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ